folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cd-Film Dükkanı..

Cd-Film Dükkanı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    Artık tavsiye etmiyorum :)
    Geçen bir arkadaşımın dükkanı basıldı 3-4 bin cd ye el konuldu CD başı 20 TL cezası var.
    Var sen düşün.... !

imza mimza yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    zaten netten yeterı kadar  korsan ındırıp ızlıyorum bunun vebalı varmı yokmu bılmıyorum bıde gıdıp bunun tıcaretını yapamam yapanada yapmamasını tavsıye  ederım sadece tavsıye :D

kontra bisiklet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocam Filmleri Ben satabilirim sana :R

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Mersin mi :) Bit pazarına gir bak her taraf cd :)))) +18 film almaya gittiydim bi ara (Bilgisayarım yokken :)) Adam çekmecenin içinden çekmece açtı :d Filmleri oraya saklamış. Adamlara kimsede bişi diyemiyor nedense anlamadım ama sahte ne ararsan var ayakkabımı dersin filmmi dersin oyun mu dersin ne ararsan var ama elleşen karışan yok...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek
    mersin bit pazarında elleşen karışan yok bende biliyorum çünkü iyi besliyolar. bit pazarından uzak dur derken polis işini kastetmiyorum çok fazla çalıntı mal satıyolar hatta abartı diyeceksin pazarın tamamı çalıntı mal. cdden değil günahsız yere başka şeyden canın yanar. tecrübe ettim ordan biliyorum esnafınıda çok yakından tanıyorum, o civardan uzak dursun arkadaş. hatta gidip boş cd bile almasın.... polis bir girdimi ayırt etmeden tüm esnafı götürüyor sadece pazar değil onlarla iş yapanlarıda alıyolar. mersinde iş yaparken dikkatli olacaksın. hırsızın teki çamur attı kendimizi aklayana kadar anamız ağladı

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tükkanı gizlemen lazım yani ben burdayım demiycek şekilde +vadsl2 tamamdır :)

DOM..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lenova
    lenova's avatar
    Erkek
    güzel iş ama artık çogu kişi interneeten indirior :| çap  genişledikce genişlior ama fazla bı masrafın yoksa dukan  kiraası falan aç derım
Toplam Hit: 4770 Toplam Mesaj: 28