folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Cd Ve Usb Kablosuyla Vantilator Yapın

Cd Ve Usb Kablosuyla Vantilator Yapın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    1-2 sene önce metefe gitmiştim end. mes lisesi bişey yapmıştı 2 metrelik bi asasör sistemi var içinde küçük bi kabin bilgisayardan kontrol ediliyodu usb ile bağlıydı sormuştum delphi ile  yaptık demişlerdi bu da olur herhalde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

denemek lazım hocam

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    PirtakoZ bunu yazdı:
    -----------------------------

ecstatic_60 bunu yazdı:
    videoyu izleyince aklımda 55.000 tane şimşek çaktı önemli olan pervane olması değil..o dönme işini bilgisayardan bir tuşla veya tıkla başlatıp durdurabilirsek proje yapacam :D

Hocam bu kadar kastırmaya gerek yok ki!

O bağlanan kablolardan 1 tanesine anahtar bağlayın tuşla açılıp kapansın :)

Hadi selametle...

hacı anahtar koycak olsam bilgisayarla ne uraşçam..önemli olan aleti bilgisayardan yönetmek..the barbar  ın sölediği gibi bi sistem olcak yani...ama bnm fikirlerim daha farklı  :D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

The_Barbar bunu yazdı:
    1-2 sene önce metefe gitmiştim end. mes lisesi bişey yapmıştı 2 metrelik bi asasör sistemi var içinde küçük bi kabin bilgisayardan kontrol ediliyodu usb ile bağlıydı sormuştum delphi ile  yaptık demişlerdi bu da olur herhalde
    delphi ile yapılıyor yaw ışıklı panolar felan takıyolardı isim felan yazılıyodu delphi yapımıydı programıda :D
    şimdilik delphiyi geçelimde ben bu usb den 4v çıkışlı diye biliyorum dandik bir pc fanı vardı onu rahat döndürüyodu ama fan anca kendi ısısını soğutacak şekilde dönüyodu motordan kaynaklımıydı pek anlamam elektronikden

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Hatta paralel bi vantilatör sistemi oluşturuladabilir.

Evin her köşesine kablolarla takarsın.klima gibi.

5+1 misali :P Du bi deniyim.

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 4903 Toplam Mesaj: 36