CD"Den Çalışan XP Türkçe
-
İndirdim ama daha kendim denemedim bilginize.
-
hocam o wallpaper ı paylaşabilir misin? :) çok hoşuma gitti de :)
-
teşekkürler hocam lazım olur ilerde
-
bu var bende çok iyi bişi tavsiye ederim ama açması 5 dk fln sürüoo
-
eyvallah kardeş nasıl bişi bu driverları falan otomatik tanıyomu
ne bilim wriless falan otomatik tanıyomu neler var içinde tam olarak
-
hacılar o dosyayı boşuna indirmeyin. bart pe diye bir program var onu indirin (zaten oda bart pede yapılmış). bart pe ile xp cdniz(orjnal korsan farketmez) varsa kendiniz yapabilirsiniz.
-
nazmanya bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar o dosyayı boşuna indirmeyin. bart pe diye bir program var onu indirin (zaten oda bart pede yapılmış). bart pe ile xp cdniz(orjnal korsan farketmez) varsa kendiniz yapabilirsiniz.
-----------------------------nLite var?
-
Arkadaşlar indirdim kurdum hata veriyor hiç uğraşmayın.
-
hocam bu söylediğiniz bart peyi buldum ancak kurulum cdsi fln göster dio şimdi bunları yapınca bana programları eklenmiş kurulum cdsi mi cıkcak yoksa cdden başlattığımda programlar kurulu bir vaziyette bana xp mi açacak? kısacası xp bu cdnin üzerinden mi calışcak?
-
cdden çalışan ne varsa hepsinden nefret ediyom
-
Paylaşımın İçin Teşekkürler Üstad... Çok Zorda Kaldığım Bi Kaç Anımda Kullanmıştım... Cd Çantamda Var... Perfect Xp Gibi İşte Şu Driverı Tanır Şu Güncellemeler Yüklüdür Falan Filan... Bu Öyle Birşey Değil Arkadaşlar... Mesela Sisteminiz Çöktü Hiç Açılmıyor... Tek Çare Format... Ama Format Atamam Almam Gereken Belgeler Dosyalar Var Diyorsanız Eğer İşte Ozaman Derdinize Bu Cd' den Çalışan Xp Çare Oluyor... Takıyorsunuz Aynı Format Atar Gibi Bekliyorsunuz Birde Bakmışsınız Sisteminiz Deverye Girmiş... Yedeklemeniz Gereken Dosyaları Yedekliyorsunuz... Üzerine Bir Ohhh Beeee Çekiyorsunuz Sonra Basıyorsunuz Formatı... (: İşte Bukadar...