[Cebit 2009]-Cebit
-
Selam hocalar Nurky hocanın biraz yoğun olduğunu var sayıyıroum :)
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=96226
Syspionic de Ortalıkda görünmeyince Konuyu ben açıp Taksimden gelen arkadaşları bir araya toplim Dedim..Şimdi taksimden gelecekler olan varsa Geçen seneki gibi taksim Heykelin orda buluşup..Otobüslere geçeriz..Buluşma Yeri:
Heykelin önü ramazandaki buluşmada içeri girişe açılmışdı hala öyleyse tam önünde buluşuruz.Fuar buluşmamız 11:30 olduğu için Biz saat 10 gibi buluşuruz diye düşünüyorum Çünkü geçen sene Baya erken gitmiştik Taksim olarak :)
Buluşma Detayları :
Saat : 9.15 - 9.45 Arası
Yer : Taksim Anıtı..Tahribat.Com Tişörtlü Müridleri Görürseniz O Biziz :)
Not ;
Sanırım geçen seneler gibi taksimden direk Tüyap'a otobüs yok onnu için, Alternatif çözüm yolları buldum.
Gideceğniz Güzargah ile Bilgiler Aşşağıda..Bunlardan biriyle Gidebilirsiniz..İyi günler...
-
Burayıda alam gelecek arkadaşların Listesini yaparım..
-
iftar bulu$masındaki olaydan sonra nedir sendeki bu taxim a$kı :B tam tadını alamadın sanırım. :G sabah sabah direk akar rk!
-
ExcaliburTBT
ben milli oldum yeni gelcek arkadaşlar kendilerini güvenceye alsınlar...
gelcenmi lem.
-
edit ;
biz tr_ip ile gideceğimiz için fuar'a sizinle taksimden gelemiyeceğim. 2-3 kişiyi alacaz bi yerlerden.
eğer organizasyonla ilgili bir sorun olursa vs. pm atsın biri numaramı göndereyim sorun olursa ararsınız :) -
Kadıköy'den gitmeyi düşünüyordum ama taksim daha hareketli olacak galiba oradan giderim belki.
-
Saol hocam evet buluşma saatide belirlendi :) Gelecek arkadaşlar yazsın listeyi oluşturalım :)
-
fuara özel taksim-tüyap otobüs seferleri yok heralde bu sefer
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
fuara özel taksim-tüyap otobüs seferleri yok heralde bu sefer
-----------------------------Geçen sene gelişi vardı ama giderken bişi görmedim :)
-
adamlar sayfada oçbüs kullanmayı önermi$ler http://www.cebitbilisim.com/tr/iett_ile.html avcılar a kadar oçbüsle gelin ordanda otobüsle akarsınız diore |: kar$ıdan gelecekler içinde en ideali oçbüs ü kullanmak.
-
Oçbüs kulanmayı bilmeyen napcak