[Cebit 2009]-Cebit
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
:W Şimdi işi cıvıtmayalım :W Takismde buluşalım Her seneki adeti bozmayalım :W
-----------------------------haklısın sen de ama gerçekten amaç dışı
sadece yol uzatırız ve bize daha pahalıya patlar
zincirlikuyu metrobüs istasyonu girişinde buluşmak daha mantıklı
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------Yol bakımından biraz acemiyiz...Tamam anlatın ozman zincirli kuyuya nasıl çıkıcaz Eyüp ve ya Gaziosmanpaşadan...
-
Adam gibi söyleyin tam olarak nerede buluşuyoruz.
-
Ya yeni bir adres örenene kadar bırakın bu senede taksimde buluşalım Konuyu zaten taksimden Gelenler diye açtık Gelen gelsin hacılar...
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------Yol bakımından biraz acemiyiz...Tamam anlatın ozman zincirli kuyuya nasıl çıkıcaz Eyüp ve ya Gaziosmanpaşadan...
-----------------------------eyüpteysen metrobus ayvansaray durağına çıkabilirsin
gaziosmanpaşadaysan metrobus şehitlik istasyonuna çıkabilirsin
belki buralardan taksime gitmek daha kolay olabilir ama taksimden cebit e gitmek kasıntı olur
-
Kasıntı olmadı geçen sene rahat gittik taksimden otobüslere atladık Tüyapın az biraz uzağında indik ordanda tüyapa yürüdük İyidi bence Yeni adresleri Örenene Kadar Yerimiz TAKSİM....
-
enes bunu yazdı:
Kasıntı olmadı geçen sene rahat gittik taksimden otobüslere atladık Tüyapın az biraz uzağında indik ordanda tüyapa yürüdük İyidi bence Yeni adresleri Örenene Kadar Yerimiz TAKSİM....
-----------------------------geçen sene ben götürdüm sizi biliyorum yani :D
neyse benimkiler sadece öneri
klasiği bozmayalım
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------geçen sene ben götürdüm sizi biliyorum yani :D
neyse benimkiler sadece öneri
klasiği bozmayalım
-----------------------------eyw hocam :D:D:D
-
Bazı arkadaşlar hala zinvirli kuyudan mı diye pm atıyor Arkadaşalr buluşma YERİMİZ TAKSİM Saati engeç 9:45
-
Bo$una taxime çıkarıosun adamları amk.sen eyüpten, goptan en kolay taxime geliosn die millette illa ordanmı gelicek amk :D .. geçen senelerde cebite özel olarak çift biletle giden otobüsler vardı taximden bakırköyden kadıköyden $imdi anladıım kadarıyla onlar yok.Adamlar metrobüsü öneredorya:B sizde kolaylıkla edirnekapı metrobüs duraından binebilirsiniz avcılara direkt. :F ya da keyfiniz bilir aq taxime gider ordan oraya ordan oraya dolanır durursunuz:B