Cebıt Bilişim Eurasia / 2-7 Ekim 2007 / Tüyap Beylikdüzü,İstanbul
-
7 ekimde ankarada olcam amk, tmmo gene gezi düzenlerse beleşe gelebilirim, düzenlemezse de atlarım trene gelirim amk :)) görüşürz hade.
-
Ankaradan cuma günü gitseniz saat 4 gibi herşeyi bitirip 6 da arabaya binseniz 12 de ankaradasınız hoca....
O ortam için herşeye değer...
taş catlasa 100 ytl ye mal olur sana...
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
Orda isin kilicimla sizleri bekliyor olacam :D
hösttt bre deyyuz!!!destur aldınmı lord of the lordvader'dan :D :D
nese izin veriyorum salla...kılıcını bakalım :D
a.q bari orda görüşelim lan bi türlü yan yana foto çektiremedik :D
-----------------------------:D:D:D
Dijitalide getircem 9MP :D
-
kadıköy evlendirme dairesinden ücretsiz otobüs kalkıyor sanırım. tüyap ta ne zaman fuar olsa öyle olur.
gece vardiyasına düşmezse belki. gelmemizi istemeyenler olabilir. mahalleden arkadaşla gezerim :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ankaradan cuma günü gitseniz saat 4 gibi herşeyi bitirip 6 da arabaya binseniz 12 de ankaradasınız hoca....
O ortam için herşeye değer...
taş catlasa 100 ytl ye mal olur sana...
-----------------------------hoja gelmeye çalışcam işte, parasında deil de sınav, vize mize olayı olursa, o sakat işte, gelmesi gitmesi de sorun olmaz, geçen win07'ye 2 kez gittik işte, otbüsle gidip, trenle dönmüştük, bilmiyom walla, bi ayar çekeriz işte :))
-
bende gelmek istiyorumda ben avrupa yakasındaym:D Nasıl gidicem adres madres varmı laa :(
-
ZaYGo bunu yazdı:
bende gelmek istiyorumda ben avrupa yakasındaym:D Nasıl gidicem adres madres varmı laa :(
olm hele bi tarih yakla$sın avrupa yakası ikiye bölünür :P Bakırköy bölümü taxim bölümü vs :P Herkes topla$ıp gider meraklanma :F -
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------tişört aldnmı hoca hemen al 20 ytl süper kalite baskı başka yerde bulamazsn walla:D
-
gelsemmi gelmesemmi diye dusunenler icin soyluyorum.
gelmeyin,
gelmeyinde resimlere bakip bakip "ah ulen ah keske gitseydim, hay kafama sicayim" dediginizi gormek hosumuza gider :)
-
under abi haklı :)
sonra kafamı skim dersiniz :)
ben gelemicem diye korkuyodum ama sonradan kere işleri hallettim.
kesin geliorum :)