Cebıt Bilişim Eurasia / 2-7 Ekim 2007 / Tüyap Beylikdüzü,İstanbul
-
Lan ben 12 saatlik yoldan gelecem :D siz karşıdan nası gelecem dionuz :|
-
Bende geliyorum sizlerle tanışmak iyi olcak gerçi under abile felan tanıştım kadıköy buluşmasında felan :)
Nese 7 ekimde cebitteyim
-
under ben şimdiden diom ahhh ulan ahh PARAM olsada gitseydim :S bi tahri t shirt bile alamıom amk full züğürtüm nasıl gelicem ben ora yol parası var :S afyon istenbul tren 20 ytl :S t shirt üm bile yok giriş parası yok yol parası yok anca ben fotolara bakar bakar işte bunlar benim dostlarımdı die gurur duyarım başkada bi b.k yiyemem :S k. kalmayın
-
hobaaa :S pazar günü he.. işlerin en yoğun olduğu gün.. bakalım artık o gün gelince bi yalan uydururz.. :)
-
hiç şikayet eden olmuyormudur bizi bunlar örgüt içeride eylem yapacaklar die?
şahsen ben tahribatı sevmeyen birisi olsam ararım polisi derim hepsi siyah tshirt lü tbt tarikatı üyeleri eylem planı içindeler .
tahribatı seven birisi olarakta giyecem tshirt ü orada olacam -
armada ne desem bilmiyorum, gelirsen girisini ben karsilayacagim diyebilirim.
-
iiii pazar gününe gelmesi daha da ii hiç değilse patron yavşagına yalakalık yapmayız a.q direk çıkar geliriz oo günü sabırsızlıkla bekliyom.
-
6-7'de ordaim :P
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------para sorun olmaz biriktiririz :D
ben bursada oturuyorum istanbulda biri benü garaj da karşılayabilir mi :D
kaybolurum felan a.q :S hiç istanbul a gitmedim ( rene aynı anda varsak terminale tam süper olur :D )
gelmeyi tanışmayı gerçekten istiyorum ama kısmet bakalım hayat bizi ne tarafa sürükleyecek ??
-----------------------------hocam bende aynı ya 6-7 sinde gelirim belki ama bilmiyom istanbulu. birinin bizi alması lazım:D
-
Toplam Hit: 8483 Toplam Mesaj: 53