folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit Konusunda Hersene Giden İr2 Den Bi Açıklama İstiom [ MOD BOLÜMÜ KONUSU HALKA AÇILDI ]

Cebit Konusunda Hersene Giden İr2 Den Bi Açıklama İstiom [ MOD BOLÜMÜ KONUSU HALKA AÇILDI ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    vay amk modların ayrı bölümü varmış yeni duyuyom cahillik başa bela:(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoja kopuyorum sıçıyorum ölüyorum geberiyorum a.q. insan zekasının bu kadar düşebileceğini ve bu denli gaflet vs. delalet şeyisi olabileceğini ve böle kürt götü gibi espriler yapabileceğine şahit olduktan sonra artık ölsemde gam yerim hamburgerde yerim a.q.

real adam gibi konuş benim zekam seni ilgilendirmez 2-3 tane lamer şeyleri biliyon diye adam oldugunu sanma ilk başda terbiye ögren daha 15 yaşındasın senin geçtigin yollardan ben geçeli cokkk oldu adminlerin arkalarına saklanıp bana laf atma benim ne bildigimde seni ilgilenderimez heç degilse senin gibi lamerlik yapmıyorum ... millete laf atmıyorum şakanında bi dozu vardır ama sen bu dozu aştın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    skicem adamla adam gibi konuşun..

bu olay zekayla alakası falanda yok.. bunu zekaya bağlayan adamın kafasında sorun vardır...

o güzel kafalarını sktirmesinler..

adam o anki muhabbet arasında bi laf söyledi bu kadar büyütülecek bişey de değil..

kendi yaptıklarınıza bakında sonra adama bok atın..

güzel güzel muhabbet ediyoruz şurda..

kendiniz "elit" adam yerine koyupta laf etmeyin adama..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    ne hamburgercisi olm hamburgerci falan yok bizde.mod bölümünde öle salladım kafadan işte sizde hemen atlamayın aq :D

+

gerginlik yaratmayın aq şurda iki gülüp eğlenelim dedik.dimi mc koyimde turat puhhaha :D

... sorcerer & musket ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hadi sorc doru söler abartmayın der abartmışımdır vs. da sana ne oluyor bre ahmak ?

adam gibi "lan dümbük real lafını bil lan a.q.rum" desen gene ses çıkarmayacam. senin benimle daha adam gibi muhabbetin yokken nasıl lamer yakıştırması yapabiliyorsun ? ne hareketimi gördün lamerları andıran ? burada bu ortalık yerde ispatla, çekinme ! çekinmeki lamer dediğin adam bi güzel kapağı oturtsun suratına. üstelik yaşımın 15 olduuğu yalanını da kim attıysa onun da a.q. he dorudur benden büyük bir kişisindir ama bu yaşımda kadar yaşadığım gördüğüm vahşeti eziyeti sen göremessin bilemezsin. senin gibi metropol kişisi olarka takılmadık biz. bi kere yaş muhabbeti hiç yapma o konuda da benden eziksin. benim geçtiğim yolları da senin aklın hayalin alamaz bunu da çoğu insan bilir. üstelik yaşıma rağmen bana sorduğun noob sorularıda hala hatırımdadır gözüm bilesin.

son olarak adminlerin arkasına sığınma gibi bir olayım şimdiye kadar kesinlikle olmadı. saygı gösterdiğim admin bellidir taşak muhabbeti yaptığım admin de bellidir. ama hiç olmazsa senin gibi her önüme gelene masa altı tarzında yaklaşım sergilemiyorum.

eğer sidik yarıştırmak istiyorsan benimle her alanda istediğin platformda istediğin kişilerin şahitliğinde varım iki gözüm. senin gibi yaş muhabbeti yapıp yukardan bakanları çok indirdik aşağı.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    taam taam ben size mod yazarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    oha amk bi laf adam bi laf etti sıçtınız batırdınız
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj