Cebit Konusunda Hersene Giden İr2 Den Bi Açıklama İstiom [ MOD BOLÜMÜ KONUSU HALKA AÇILDI ]
-
:D bu arada..
- kokainman:
abi mod bölümüne mesaj atacam
- kokainman:
bugünlük bu kadar mesj yeter dio
- kokainman:
hallet la şunu -
ahaha ir2 atom la onun adı fazla şekerlide deil bok atma senin dil ayarın bozuk aq :D
sorci sanada oha demekten başka bişey bulamıyorum abi.gel ben sana koca döneri vercem onu falan ye.ne bilim seferber etcem personeli aq sana yemek yetiştirsinler : -
sinir oldum aq bu ne ya.bu ipne nie karışıoki benim attığım mesaja.kimin aklına geldi böle iğrenç bişi yapmak :D
-
puhauha :D:D:D bana dio msn de :D
- kokainman:
yazcakyım
- kokainman:
flood koruması girdi
- kokainman:
bugünlük yeterince mesaj yazdınız dio ipne
- kokainman:
hay s.kecem korumasını
- kokainman:
bu ne yw
- kokainman:
- kokainman:
bugünlük yeter dio
! [ Tahribat.Com Hediyelik Eşya Pazarı.. Siz Ürünü Seçin Biz Yapalım ] Tahribat.Com T-shirt Ve Şapkalar SATIŞTA!!!:
! [ Tahribat.Com Hediyelik Eşya Pazarı.. Siz Ürünü Seçin Biz Yapalım ] Tahribat.Com T-shirt Ve Şapkalar SATIŞTA!!!:
eahueaheauhaeuheaae
kokainman:
ir2 ye söledim bakalım çzebilcekm hipne
----
puhauha açın garibin şeyini :D
-
psikolojim bozuldu gece gece ezik hissettim kendimi aq tövbe tövbe sistem resmen beni ir2 gibi hipne bi adminin önünde ezdi
-
abi çocugu ömerçip gibi yaptınız ha aip oluyor :D
-
yemek yemek dediniz..
uyuyan dinazoru uyandırdınız m.q : )
bu saatte bişeyde yapılmaz..
çekirdek aldım onu çitliyom :D -
bende şimdi yarım ekmek kaşar yedim süperdi sorci.sen ne yiodun çekirdekmi.ay yazıkkk :D
-
abü benim önümde fındık((vazgeçilmezz) ceviz kayısı fıstık şimdide kavun aldım tabi önüm madensuyu şişesi dolu jelibon su ne rarasan avr :D:D
-
abü
walla kaçın bu adamın niyeti bozuk
bütün tarikatı elden geçircek :D
banlayın ibneyi! : )))
Toplam Hit: 15189 Toplam Mesaj: 119