Cebit Sonrasi Canli Yayin
-
valla super ortamdi. gelmeyenler cok sey kacirdi.
ama suna kanaat getirdim ki vukuaatsiz cebut bulusmasi gecmiyor. bu defada burgerdan kovulduk ama haksizdik adam yan dukkan da satis yapamiyordu bagirtimizdan.
birisi 9 pipetden fazlasindan cekilmiyor dedi 10 pipetle kolayi cektim.
under 40 yasinda degil 39,5 yasindayim (hesap soyle oluyor, tahribatin kac yilinda kuruldu ? ondan cebite katilanlari cikart, sonra bulundugumuz yili toplayin, kac etti ?)
bayan muride vardi aramizda ama daha cok fotografimizi cektigi icin resimlerde videolarda yok.
resimlerin cogu bende, firsat olunca eklerim.
rene nin "caki cakmak ayna tarak" tekerlemesini ilk defa video ya alabildik.
rene nin meteroloji fm de canli yayin konusmasi, sonra koro halinde "baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormanaaa" videosu ve renenin yaptigi istek olan "aman ormanci" turkusu,
valla gelmeyen cok sey kacirdi :)
-
ben dün 10 a doğru uyudum dhaa yeni uyandım cok yorgundum :D çok güzeld, gerçekten
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
valla super ortamdi. gelmeyenler cok sey kacirdi.
ama suna kanaat getirdim ki vukuaatsiz cebut bulusmasi gecmiyor. bu defada burgerdan kovulduk ama haksizdik adam yan dukkan da satis yapamiyordu bagirtimizdan.
birisi 9 pipetden fazlasindan cekilmiyor dedi 10 pipetle kolayi cektim.
under 40 yasinda degil 39,5 yasindayim (hesap soyle oluyor, tahribatin kac yilinda kuruldu ? ondan cebite katilanlari cikart, sonra bulundugumuz yili toplayin, kac etti ?)
bayan muride vardi aramizda ama daha cok fotografimizi cektigi icin resimlerde videolarda yok.
resimlerin cogu bende, firsat olunca eklerim.
rene nin "caki cakmak ayna tarak" tekerlemesini ilk defa video ya alabildik.
rene nin meteroloji fm de canli yayin konusmasi, sonra koro halinde "baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormanaaa" videosu ve renenin yaptigi istek olan "aman ormanci" turkusu,
valla gelmeyen cok sey kacirdi :)
Özet diye buna denir. Yalnız tam cebit çıkışı burgera doğru giderken koro halinde söylediğimiz şarkıyı unutmuşsun abi ama boşver bende şarkının sözlerini unuttum :| -
Eqmn bunu yazdı:
Özet diye buna denir. Yalnız tam cebit çıkışı burgera doğru giderken koro halinde söylediğimiz şarkıyı unutmuşsun abi ama boşver bende şarkının sözlerini unuttum :|
-----------------------------genclik marsi
dag basini duman almiiiis
onunda videosu var :)
-
underzero bunu yazdı:
Eqmn bunu yazdı:
Özet diye buna denir. Yalnız tam cebit çıkışı burgera doğru giderken koro halinde söylediğimiz şarkıyı unutmuşsun abi ama boşver bende şarkının sözlerini unuttum :|
-----------------------------genclik marsi
dag basini duman almiiiis
onunda videosu var :)
Ne zamandır düşünüyordum "ulan nasıl unuturum onu ben" diye. Yağmur altında şuursuzca söyleyince böyle oluyor... :) -
Under amca, çinlilerin standındaki söylediğimiz ilahiyi unutmuşsun :D
-
çinlilerin standındaki mikrofondan yaptığımız geyiği söylediğimiz ilahiyi kimse kaydetmedi sanırım ? :|
-
SyspioniC bunu yazdı:
çinlilerin standındaki mikrofondan yaptığımız geyiği söylediğimiz ilahiyi kimse kaydetmedi sanırım ? :|
-----------------------------birde cendere olayı vardı beyler, bununda kaydı yok sanırım.
-
ahahahahaha cendereye koptuk ya :D
-
cendere ve japonların standtaki sordum sarı cicege adlı eserlerin fikir sahibi olarak kendimle gurur duruyorum ak :D