Cebit Sonrasi Canli Yayin
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
valla super ortamdi. gelmeyenler cok sey kacirdi.
ama suna kanaat getirdim ki vukuaatsiz cebut bulusmasi gecmiyor. bu defada burgerdan kovulduk ama haksizdik adam yan dukkan da satis yapamiyordu bagirtimizdan.
birisi 9 pipetden fazlasindan cekilmiyor dedi 10 pipetle kolayi cektim.
under 40 yasinda degil 39,5 yasindayim (hesap soyle oluyor, tahribatin kac yilinda kuruldu ? ondan cebite katilanlari cikart, sonra bulundugumuz yili toplayin, kac etti ?)
bayan muride vardi aramizda ama daha cok fotografimizi cektigi icin resimlerde videolarda yok.
resimlerin cogu bende, firsat olunca eklerim.
rene nin "caki cakmak ayna tarak" tekerlemesini ilk defa video ya alabildik.
rene nin meteroloji fm de canli yayin konusmasi, sonra koro halinde "baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormanaaa" videosu ve renenin yaptigi istek olan "aman ormanci" turkusu,
valla gelmeyen cok sey kacirdi :)
-----------------------------o bayan, müride miydi yoksa bir müridin arkadaşı mıydı anlayamadım. madem mürideydi niye bütün fotoğrafları, videoları ona çektirdiniz hiçbirinde çıkmamıştır şimdi.
-
Nurky bunu yazdı:
cendere ve japonların standtaki sordum sarı cicege adlı eserlerin fikir sahibi olarak kendimle gurur duruyorum ak :D
-----------------------------nurky hani selcuk bi konu acmisti ya ...
-
nurky nin sayesinde cankirca ve ben karnimiz guruldaya guruldaya gezdik fuari.
adami ariyoruz "ben simit sarayinda kahvalti yapiyorum" diyor tamam bizede al dedik almadan gelmis.
nickinin altina super yakisti "satici admin"
-
evet bayan muride bir murid arkadasimizin arkadasiydi.
fotograf cekim gorevini ustlendi o
-
underzero bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
cendere ve japonların standtaki sordum sarı cicege adlı eserlerin fikir sahibi olarak kendimle gurur duruyorum ak :D
-
adami ariyoruz "ben simit sarayinda kahvalti yapiyorum" diyor tamam bizede al dedik almadan gelmis.
-----------------------------cimri deseniz de olurdu abi.
nurkan'dan canını iste ama parasını isteme :D
-
Andrei bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-
-----------------------------cimri deseniz de olurdu abi.
nurkan'dan canını iste ama parasını isteme :D
-----------------------------murat abi arıyorsun,
45 dakika sonra ordayım diyorsun bende simit yiyiorum.. 5 dakika sonra geldim ben diyorsun. ben simit alcaktım size ama siz haid cabuk cabuk dediniz?
demediniz mi töbeler olsunnn..
:D
aldıgım kahveden neden bahsetmiyorsun mübarek onu söyler misin bana ? :D
-
Biz geldimiz grupla erken yol aldık baya trafik vardı giderken
-
rene bize 40 tane foto basan firmanın bannerini koycan dimi anasayfaya? doğruya doğru adamlar haketti :)
bide uzakdoğulu firmanın standına girdik akıllı tahtalarını pclerini kurcaladık adeta istila ettik üstüne üstlük mikrafona dadanıp koro halinde sordum sarı çiceğeyi söyledik, selam gönderdik. adamlar hiç bişi demedi. bi baktım kenarda gülüyo koreli abi :F Türk firma olsaydı dakkada gönderirlerdi. kore rullz :P
-
SyspioniC bunu yazdı:
rene bize 40 tane foto basan firmanın bannerini koycan dimi anasayfaya? doğruya doğru adamlar haketti :)
bide uzakdoğulu firmanın standına girdik akıllı tahtalarını pclerini kurcaladık adeta istila ettik üstüne üstlük mikrafona dadanıp koro halinde sordum sarı çiceğeyi söyledik, selam gönderdik. adamlar hiç bişi demedi. bi baktım kenarda gülüyo koreli abi :F Türk firma olsaydı dakkada gönderirlerdi. kore rullz :P
-----------------------------evet, eskiden mürit olan bi eleman vardı o bakmıştır koydular mı diye.