Çeçen Komutanları Kimler Öldürüyor?
-
Çeçen komutanlar neden çeçenistanda değilde buradalar acaba?
savaş sürerken emeklimi olmuşlar?savaş sürerken emekli olunuyormu?
savaştanmı kaçmışlar?
Belkide çeçenler tarafından vurulmuşlardı ,yaptıkları şeylerin hesabı sorulmuş...
herşey olmuş olabilir.
-
Allah razı olsun mitten mit te olmasaydı ölen komutanın ırkını nereden bilcektik bu işlerde mitin üstüne yok ( ! )
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Çeçen komutanlar neden çeçenistanda değilde buradalar acaba?
savaş sürerken emeklimi olmuşlar?savaş sürerken emekli olunuyormu?
savaştanmı kaçmışlar?
Belkide çeçenler tarafından vurulmuşlardı ,yaptıkları şeylerin hesabı sorulmuş...
herşey olmuş olabilir.
-----------------------------şuanda mevcut cecen yönetimi rusya destekli bi gruptan oluşuyor bagımsızlık taraftarı bir çok üst düzey komutan şehit oldu diğerleri Türkiye gibi ülkelere giderek mücade şekillerini değişitiriyorlar
diye düşünüyorum
-
İzmirde İstanbulda oturdukları evleri görüyordum (işim gereği gidiyorum oralara)
bindikleri arabaları görüyordum .
durumları gayet iyi.
Bir komutan bir savaş ve para hemde çokça ... zaten resimdeki arabadanda anlayabilirsin.
Mit için bir önemi yoksa bu olayla ilgilenmez kim kimi vurmuş ilgilenmez memlekete giren her yabancı albayın peşine bir görevli takarsa nasıl iş yapacak?
takibe almaya değer kişiler varsa takip edilir zaten.
-
mitin bilgisi dahilinde olmuş olabilir bunlar. istihbarat servisleri birbirlerinin opersayonlarına göz yumduğu zamanlar oluyor; bir ara ruslar pkkya destek vermişti karşılığında da türkiye çeçenleri desteklemişti. ruslar pkk desteğini kesti, bizimkiler de çeçenlere olan desteklerini kesmişlerdir.
-
çeçen komutanları, çeçenistan'da da, türkiye'de de vurduran kişi bellidir.çeçen devlet başkanı, satılmış rus köpeği Kadirov.
çeçen mücahitlerin ailelerine günlerce işkence edende bu adam.putin'in bir numaralı kankası olan da bu adam.Allah belasını versin. -
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
size apo şurada gidin vurun size yetkı verıyorum deseler öldürmezmısınız? buda onun gıbı bişey sanırsam
-----------------------------Öyle Bir Bağladın Ki Dondum :|
-
kuytul bunu yazdı:
acan işi bunlar, kurtlar vadisi hep bunları gösteriyor işte :)
-----------------------------beni koru yorum yapıyorum :D
-
IREA bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
size apo şurada gidin vurun size yetkı verıyorum deseler öldürmezmısınız? buda onun gıbı bişey sanırsam
-----------------------------Öyle Bir Bağladın Ki Dondum :|
-----------------------------nye lan :D sacmamı gedlı sacma olabılır :D