Cehennem.Com
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
anaa şimdi fark ettim cigicigide kapanmış la. cigicigi çok güzel bir yerdi, gidenin yerine yenisi gelir dediler, gelmedi...
-----------------------------cigicigi diyince aklıma geldi bi ziyaret edeyim dedim. Site yenileniyomuş... Kapalı şuan.... Kaliteli ii bi yer. 1997 den beri vardı. Şimdi ne olduğu belli değil. Bende 2003 ten beri aktifim orada. Son 1 yıldır pek ziyaret etmez oldum. 2006 dan beri tahribatı da takip ediyordum. Üye olmak 2010 da kısmet oldu.
Cehennem.com u da en son cehenneme göndermişlerdi :D
senide cgcgden tanıyoruz hacı zaten :D güvenlikçi miydin bi ara? :] -
Cigicigi stil değiştirecekti en son. Muhtemelen cigicigi'yi bundan sonra forum olarak görmeyeceksiniz. Blog olarak devam edecek.
-
winds of change
vardi cigicigidemiydi :S
cehennem in dokuman arsivi o zamanlar icin bulunmaz nimetti
-
diamonique bunu yazdı:
Cigicigi stil değiştirecekti en son. Muhtemelen cigicigi'yi bundan sonra forum olarak görmeyeceksiniz. Blog olarak devam edecek.
-----------------------------cigicigi nin admin ve diğer yöneticilerinden bazılarıyla bu konuyu uzun uzun konuşup tartışmıştık. Muhtemelen blog tarzına dönüştürülecekti. Wordpress veya drupal sistem kullanılabilir.
Birde adminlerden ilker in kodlamakta olduğu bir script vardı. Onu kullanabilirler sanırım...
-
cehenneme girerdim önceden bi ara site yenileme falan diyodu ondan sonra girmedim hiç..
ah ah tahribatın sonunu merak ediyorum aslında bu kadar kişi nereye gidecek..
rene ve holy hocalar evlenip çoluk cocuğa karışmışken düşünmek acayip geliyo bana :D..
ben tahribattan sonra öle kolay kolay alışabileceğim site tanımıyorum daha ya.. :))
kaç yıldır takip etmişliğim ve üyeliğim var ama kesin daha bilmediğim yer vardır tbt de :D :D -
underzero bunu yazdı:
winds of change
vardi cigicigidemiydi :S
cehennem in dokuman arsivi o zamanlar icin bulunmaz nimetti
-----------------------------aynen öyle, ama o zamanın puan furyasından çıkmıştı o da. Lan ne fenaydı ya, tbt banner ında tüpçü radyocu karışımı bi abinin resmi vardı :D Tabi platformlar o zaman bu kadar taşaklı kodlanmamıştı. 56 k modemle AoE: Rise of Rome indirmiştim 6 saate 146 dan, 76 lira tel faturası gelmişti. O zaman herkes taşaklıydı, azimliydi, böyle boş beleş değildi millet.
-
cumhur onat denen adam bu mudur
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------cumhur onat denen adam bu mudur
http://www.hocam.com/uye/25571/cumhur_onat/
-----------------------------Sitenin sahibi sanırım o :)
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------cumhur onat denen adam bu mudur
http://www.hocam.com/uye/25571/cumhur_onat/
-----------------------------evet sitenin sahibi o da bu nasıl bir konu hortlatmadır masallah.
-
bu arada cehennemin index degismis, cehennem alevi bir süredir yanmıyor yazıyor =]