folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çek Senet Gibi Önemli Evraklarınızı Nasıl Saklıyorsunuz

Çek Senet Gibi Önemli Evraklarınızı Nasıl Saklıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

umit tarafından 25/Eyl/18 13:18 tarihinde düzenlenmiştir

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

https://mcdn01.gittigidiyor.net/37791/tn50/377912223_tn50_0.jpg?1537860302

Tam olarak bunu istemişsin robinson hacı :D

Yok orijinali lazım yok fotolayamam :D

Bana kargola hepsini arşivleyip bankada kasaya saklayayım senelik 1000 tl alırım kafan rahat olur orijinalini istediğinde yollarım geri, kargo ve banka gibi giderler hariç, 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Çek tarama programlarıyla yapılabilir. Taranan Çekleri kiralık kasaya konur ihtiyaç halinde Çekler mobilden ya da PC’den görüntülenebilir

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

Butun cekleri senetleri ver bankaya banka takip etsin. Hem odendi odenmedi derdin olmaz 😂

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

evde bulundurmak isteyipte %100 güvenli diyecek bir şey yok. En güvenlisi kendin başında bekleyeceksin onda da deprem olur yangın olur yine güvenli değil :) 

gizli bir oda yaptırabilirsin hocam. böyle kitaplık arkası gibi olanlardan. bunun girişini de parmak okuyuculu yaptır, door in door mantığı ile 3 kapıdan geçmesi ve case on case mantığı ile de büyükten küçüğe doğru kasaları iç içe koyarak yapabilirsin. tabi kasaları hep birbirine kaynak yaparak sabitlemen lazım. Odayı yangına dayanıklı izole malzemeden dış cephesini ise sele ve fırtınaya dayanıklı yaptırabilirisn. Hatta deprem içinde 4 tarafını c35 perde beton yaptırabilirsin. tr de bu yapıyı yıkacak bir deprem olmaz diye dşünüyorum. oda da cam olmasın. 

bi müşterim için böyle bir oda yapmıştım ne koyacaktı bilmiyorum ama tankla falan saldırsan bir şey olmayacak odaydı 70cm c35 beton ve güçlendirilmiş çelik kaplamalı duvardı. oda ana binadan bağımsız statik yapısı vardı yani oda bildiğin konteyner gibiydi sadece evin tam ortasına koyulmuş. Ama evin yürüyüş sirkülasyonunu bozmuyordu. Hocam paran varsa yapalım san da baya tecrübeli olduk bu konuda

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

https://urun.n11.com/askeri-giyim-ve-aksesuar/asker-pazari-pasaport-boyun-cuzdani-no3-P187742031

Büyüğünden yaptır boynuna asıp ciddi anlamda güvenli olur.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    PathfindeR00 bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Kasa kiralama pratik değil acil evrağa bakman gereke biliyor ya da ne bileyim bazen evrağa ulaşman gerekiyor gece aklına bi şey takıla biliyor filan, o yüzden kiralık kasalar mantıklı gelmiyor,

Fotoğrafını çek koy kasaya sen de. 

3-5 tane değilki,

sen ne iş  yapıyorsun hacı ya :) 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Herkesin derdi ayrı. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

gizli bölme yaptır, her hangi bir çekmecenin arkasına ya da duvara.

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek

Herkesin görebiliceği ama kimsenin aklına gelmiyecek bir yerde saklıyorum 

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
Toplam Hit: 6117 Toplam Mesaj: 51
saklama kıymetli eşya evrak