folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çek Senet Gibi Önemli Evraklarınızı Nasıl Saklıyorsunuz

Çek Senet Gibi Önemli Evraklarınızı Nasıl Saklıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Robin reyiz, kurbandan kurbana et yiyoz bi elli lira ateşlede şarbonlu marbonlu bi pirzola alak xd

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar çek senet vb özel evraklarınızı nasıl saklıyorsunuz ben evde kasada muhafaza ediyorum alarm ve kasa var ama onada güvenmiyor ayrıca ekstra çelik 2 kapı var, daha önce hırsızlık olayı gelmişti başıma sizin yöntemleriniz nedir,

Hocam kasa duvara sabit mi?

Ev müstakilse mutlaka duvara gömdür yada dört bir yanından sabitleyecek şekilde gömülü hale getir. Bunu kendin yapabilirsin. Bu tarz işlerde ne kadar az kişi bilgi sahibi olursa o kadar iyi

Tanıdık bir polis arkadaş bir olay anlatmıştı. Bir kadın evde annesiyle yaşıyor bir miktar paraları var evde kimse bilmiyor. Para bir gün kuş olup uçuyor bizim polis arkadaşta orada hikayeye dahil oluyor parmak izi ot bok derken hiç bir şey yok. Kadında nasıl olur ne olur anlamadım diyor.

Arkadaş hiç kimseye bahsettin mi çok yakının olsa bile diyor. Kuzenine söylemiş sonra biraz inceden laf çarpmalı kuzeni sıkıştırıyorlar ve çat para ondan çıkıyor. En yakının bile o kadar güvenli olmayabilir.

O sebeple sadece kendin gir bu işe, beton molozdur çıkanı sorana da mutfakta fazlalık vardı onu aldım düzenliyorum de.

Edit: Unuttum çelik kapı kilitleri ne kadar sağlam olsa da en sağlamı kapının dışarıdan açılamayacak şekilde kilitlenmesi. Onu da bildiğin eski usul demir sürgülerle yapabilirsin. Tabi sağlam bir şey olacak. Bulursan bana da söyle bundan zira bende evime yapmak istiyorum. Derdim para falan da değil gecenin körü eve hırsız girer çorçocuk bir kere bunu yaşarsa psikolojisi yıllarca düzelmez.

oinomaos tarafından 25/Eyl/18 14:57 tarihinde düzenlenmiştir

Anıl
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Soran olmuş adam zengin işi bu zengin olmak .

Üstadım bir tanıdığın yaptığını anlatayım .

Evde 2 ayrı kamera sistemi var . 2 side hem evin içini hem dışını görüyor . Emin değilim ama 20 civarı kamera var . 1 tanesi gizli odada diğer i açıkta . Adam evi soldan girişte kğçğk oda yanı banyo yanı tuvalet yanı ebeveyn banyosu yanı yatak odası  şeklinde .  Şimdi zamanında yaparken 0 dan  . Sondaki ebeveyn banyosu arkada tuvalet önde kalacak şekilde denk getirmiş arada 1.5 m civarı bir oracık kalmış bura komple kasa .  

Anlatamadım pc geçim paint te Çizecem . Kısacası 2 oda arasında odacık var . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

İlk evi alırken gizli bölme yaptırma en iyisiydi ama aklıma gelmedi görünen o ki gizlice bi tadilat yapıp gömme bir sistem üzerinde çalışma,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

ev de kitabın içine koyuyorum.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aylık 100 avro ile eğitimime destek olabilirsin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam bana ver saklarım ben rahat ol istediğin zaman gelip görebilirsin evraklarını 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Henri Charriere'in hapishaneden kaçışını anlattığı Kelebek isimli romanında aşağıda görülen kapsüller vasıtasıyla hem paralarını hem çeşitli alet edevatı saklıyorlardı. En güvenli yöntem budur herhalde.Fakat ne kadar konforlu olduğu şüpheli. Kullanan varsa detaylı bilgi verecektir diye düşünüyorum.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Zengin olsam kasa + kamera + köpek yapardım.

vatandaşa kafam girsin!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

60 tonluk 3e4mt özel beton yapımı güvercin barakasında:) bankaya tahsile ver en güvenlisi bu bakmak için exel tablosu fazlasıyla yeter bilgileri tam olarak girdikten sonra aynı satıra çekin arkalı önlü resmi linki vs eklenir olay biter 

Ha ben çek tüccarıyım vadeye göre kırar kırdırrım işleri varsa Güvercin barakası paklar yada benzeri bir oda , 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 6880 Toplam Mesaj: 51
saklama kıymetli eşya evrak