Çekilen Dişe Köprü Atmak.
-
Ağzımda 1 adet 3lü (köprü tabir ettiğğimiz) 1 adet tek olmak üzere porselen zımbırtılardan var. İlk olarak köprüyü izah edeyim diyecem ama etmişler zaten. Yanındaki iki diş kesilir biçilir sonra ağzının kalıbı alınır kalıp alındıktan 1 gün sonra geçici muhafaza gibi soğuk-sıcak duyarlılığına karşı plastik gibi bi kaplama yapılır kesilen dişlere, 2-3 gün sonra proselen gelir plastikler atılır porselen yapıştırılır 1 hafta boyunca cebinde novalginle gezilir 1 haftanın sonunda (ağız alışık olmadığı için ağrı yapıyor çok pis) uzunca bir müddet o dişlerin takma olduğu felan hatırlanmaz. Böyle forumda falan görünce hatırlarsın "anaaa hakkat lan bende takma diş vardı" olursun.
-
pesimistzombie abi sana bişey diyecem kızma olm malmısın a.k bak ben 2 ay sonra gittim dişimi çektiler diom abü valla varya keşke gitseydim die 1000 kere dedim kendime ama işte salak kafa illa yumurta bi tarafa dayanınca gidiyor :D
valla sanırım yaptıracağım köprüyü :D kesin yaptıracağım abi giderse gitsin a.koyum ya 1 hafta çekerim ömür boyu çekmek var zıkkımı
laf aramızda iğneden falan bi şeyden korkmam yanlız iğneyi ağıza sokarken çıtır çıtır ediyorya o bitiriyor beni :D
dip not : pesimistzombie abü dostun olarak sölüom inş. yanlış anlamazsın ama git doktora valla dolguyla kurtulursun en azından :D çektirince daha büyük bi eziyet.
Toplam Hit: 5007 Toplam Mesaj: 13