folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çekilen Dişe Köprü Atmak.

Çekilen Dişe Köprü Atmak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ağzımda 1 adet 3lü (köprü tabir ettiğğimiz) 1 adet tek olmak üzere porselen zımbırtılardan var. İlk olarak köprüyü izah edeyim diyecem ama etmişler zaten. Yanındaki iki diş kesilir biçilir sonra ağzının kalıbı alınır kalıp alındıktan 1 gün sonra geçici muhafaza gibi soğuk-sıcak duyarlılığına karşı plastik gibi bi kaplama yapılır kesilen dişlere, 2-3 gün sonra proselen gelir plastikler atılır porselen yapıştırılır 1 hafta boyunca cebinde novalginle gezilir 1 haftanın sonunda (ağız alışık olmadığı için ağrı yapıyor çok pis) uzunca bir müddet o dişlerin takma olduğu felan hatırlanmaz. Böyle forumda falan görünce hatırlarsın "anaaa hakkat lan bende takma diş vardı" olursun.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

pesimistzombie abi sana bişey diyecem kızma olm malmısın a.k bak ben 2 ay sonra gittim dişimi çektiler diom abü valla varya keşke gitseydim die 1000 kere dedim kendime ama işte salak kafa illa yumurta bi tarafa dayanınca gidiyor :D

valla sanırım yaptıracağım köprüyü :D kesin yaptıracağım abi giderse gitsin a.koyum ya 1 hafta çekerim ömür boyu çekmek var zıkkımı

laf aramızda iğneden falan bi şeyden korkmam yanlız iğneyi ağıza sokarken çıtır çıtır ediyorya o bitiriyor beni :D

dip not : pesimistzombie  abü dostun olarak sölüom inş. yanlış anlamazsın ama git doktora valla dolguyla kurtulursun en azından :D çektirince daha büyük bi eziyet.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 5007 Toplam Mesaj: 13