Çekirgelerin Aşkı [Photographed By Kürdo]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

sözün bittiği, duyguların ve aşkın konuştuğu saniyeler. bu deli aşıklar toplumun ahlak değerlini hiçe sayarak parkın ortasında yaşıyorlar özgürce aşklarını :D

yorumu siz yapın artık :\

Edit: ha bi de aşkın yaşı yoktur amk :D 

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    heheheyyttt coşmuş erkek çekirge.. anal deniyor:P

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu fotoğrafta bir yanlışlık var..

:)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    edit eyledik ya aşkın yaşı yoktur diye :D

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi
    bi rahat vermemişin garibanlara be abicimm.. :)

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    süper bi resim :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    bide dikkatimi çekti mor kaldırımda yapıyorlar... e tabi beyaza göre daha kışkırtıcı bi renk ahuauhajajjajaja :D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    daa yeni mesleki çizim dersinden kalktıım süper resim ii geldi morelim düzeldi beea =)abi ilişkiye nie erkek kadın ilişkisi gibi bakız belki aşağıdaki annesi we üstündeki bi ayağı kırık yavru çekirgesi (tabiki olamas )dısjdjdıdjsddsadjfghj

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    kürdo hiç keyfim yoktu.. şimdi moralim geldi yerine (: beni güldürdün.. Allah'ta seni güldürsün.. (çok mu uçuk oldu lan:D)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    roccocan
    roccocan's avatar
    Erkek

doğada erkek bireyler genelllikle büyük ve abartılı götünüşe sağip olanlardır  garip olan bu fotoda üstte olan vahşi doğa hayvanı ufak çelişki burada acaba küçük olanmı erkek yoksa üstte olanmı dişi  eğer öleyse dişi ile nasılbi çiftleşme gerçekleştiriyor erkek bu sorular insan oğlunu hep meşkul edecek anlaşılan...

incelenmesi gereken diğer bi konu fotorafa bakıp aklına sex sahneleri içeren filim şeritleri gelen arkadaşlar :D acaba azgınlığın doruk noktasına ulaştıkları bi andamı tıkladılar linke.. belkide hani 4 ayaklı hayvan (at,eşek,köpek..) sevgirmeleri gibi bişey bekleyip tıkladılar linke bide foto yerine video olsaydı dediler ytube de  seyrederdik çegirke leri acaba sesli ve konulu olurmıudu sex filimleri çekirgelerin ...

acaba sadece benmi düşündüm bütün bunları :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Kürdüm benim anlamadığım, işin gücün yokta, artık normal insanlarıda geçtin, karıncanın, çekirgenin, pirenin zikişini mi inceliyorsun.

Merak ediyorum, bu sahneyi ilk gördüğün an ne gibi duygular hissettin =) 

.
Toplam Hit: 7850 Toplam Mesaj: 41