Çekirgelerin Aşkı [Photographed By Kürdo]
-
sözün bittiği, duyguların ve aşkın konuştuğu saniyeler. bu deli aşıklar toplumun ahlak değerlini hiçe sayarak parkın ortasında yaşıyorlar özgürce aşklarını :D
yorumu siz yapın artık :\

Edit: ha bi de aşkın yaşı yoktur amk :D
-
heheheyyttt coşmuş erkek çekirge.. anal deniyor:P
-
Bu fotoğrafta bir yanlışlık var..
:)
-
edit eyledik ya aşkın yaşı yoktur diye :D
-
bi rahat vermemişin garibanlara be abicimm.. :)
-
süper bi resim :)
-
bide dikkatimi çekti mor kaldırımda yapıyorlar... e tabi beyaza göre daha kışkırtıcı bi renk ahuauhajajjajaja :D
-
daa yeni mesleki çizim dersinden kalktıım süper resim ii geldi morelim düzeldi beea =)abi ilişkiye nie erkek kadın ilişkisi gibi bakız belki aşağıdaki annesi we üstündeki bi ayağı kırık yavru çekirgesi (tabiki olamas )dısjdjdıdjsddsadjfghj
-
kürdo hiç keyfim yoktu.. şimdi moralim geldi yerine (: beni güldürdün.. Allah'ta seni güldürsün.. (çok mu uçuk oldu lan:D)
-
doğada erkek bireyler genelllikle büyük ve abartılı götünüşe sağip olanlardır garip olan bu fotoda üstte olan vahşi doğa hayvanı ufak çelişki burada acaba küçük olanmı erkek yoksa üstte olanmı dişi eğer öleyse dişi ile nasılbi çiftleşme gerçekleştiriyor erkek bu sorular insan oğlunu hep meşkul edecek anlaşılan...
incelenmesi gereken diğer bi konu fotorafa bakıp aklına sex sahneleri içeren filim şeritleri gelen arkadaşlar :D acaba azgınlığın doruk noktasına ulaştıkları bi andamı tıkladılar linke.. belkide hani 4 ayaklı hayvan (at,eşek,köpek..) sevgirmeleri gibi bişey bekleyip tıkladılar linke bide foto yerine video olsaydı dediler ytube de seyrederdik çegirke leri acaba sesli ve konulu olurmıudu sex filimleri çekirgelerin ...
acaba sadece benmi düşündüm bütün bunları :)
-
Kürdüm benim anlamadığım, işin gücün yokta, artık normal insanlarıda geçtin, karıncanın, çekirgenin, pirenin zikişini mi inceliyorsun.
Merak ediyorum, bu sahneyi ilk gördüğün an ne gibi duygular hissettin =)