Çekirgelerin Aşkı [Photographed By Kürdo]
-
Bizim'ki Paparazziye Yakalanmış:) Öğrendik; Tombiş Çıtırlardan Hoşlandığını:) Bu Aynı ; Kaya'ya benziyor Hülyanın kayasına çok çapkın :D Adıan Yakışır Yerde iş tutmuş:)
-
Muhahah koptummm :D:D:D
-
roccocan bunu yazdı:
-----------------------------doğada erkek bireyler genelllikle büyük ve abartılı götünüşe sağip olanlardır garip olan bu fotoda üstte olan vahşi doğa hayvanı ufak çelişki burada acaba küçük olanmı erkek yoksa üstte olanmı dişi eğer öleyse dişi ile nasılbi çiftleşme gerçekleştiriyor erkek bu sorular insan oğlunu hep meşkul edecek anlaşılan...
incelenmesi gereken diğer bi konu fotorafa bakıp aklına sex sahneleri içeren filim şeritleri gelen arkadaşlar :D acaba azgınlığın doruk noktasına ulaştıkları bi andamı tıkladılar linke.. belkide hani 4 ayaklı hayvan (at,eşek,köpek..) sevgirmeleri gibi bişey bekleyip tıkladılar linke bide foto yerine video olsaydı dediler ytube de seyrederdik çegirke leri acaba sesli ve konulu olurmıudu sex filimleri çekirgelerin ...
acaba sadece benmi düşündüm bütün bunları :)
-----------------------------Koptum a.q sabahın köründe " acaba sadece benmi düşündüm bütün bunları :) " galiba sen düşündün yurdumun abaza vatandaşı :D uheuehuh muahaha
-
rontgenci seni özel hayatlarna ne karısıon hayvanlrın
-
Annesiyi yavrusunu kucagında taşıyo gisi :S
-
GaY lan bunlar ikiside erkek :D
-
Allah'ım yorumlara bak ya :D
buraya koymadan önce mürid kategorisine girmeyen epey insana gönderdim bu resmi ve yorumları aldım. ama hepsi tekdüze cevaplar. "komik" "ahahaha" vs. v.s
amk sahneyi ilk gördüğümde bütün soğukkanlılığımla bir sanatçı edası ile telefonu elime aldım ve çektim. top olayım ki aklımdan hiç bişe geçmedi :D
-
Çocuk oğlan olursa sünnet düğününü ben yapacam :|
-
zuhauhauha :D olm kürdo o aşkın yaşı yok olayı okumanın yaşı yok değilmiydi lan :S
-
jaaa :) güzel foto Kürdo eline sağlık..