Çekirgelerin Aşkı [Photographed By Kürdo]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bizim'ki Paparazziye Yakalanmış:) Öğrendik; Tombiş Çıtırlardan Hoşlandığını:) Bu Aynı ; Kaya'ya benziyor Hülyanın kayasına çok çapkın :D Adıan Yakışır Yerde iş tutmuş:)

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Muhahah koptummm :D:D:D

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    roccocan bunu yazdı:
    -----------------------------

doğada erkek bireyler genelllikle büyük ve abartılı götünüşe sağip olanlardır  garip olan bu fotoda üstte olan vahşi doğa hayvanı ufak çelişki burada acaba küçük olanmı erkek yoksa üstte olanmı dişi  eğer öleyse dişi ile nasılbi çiftleşme gerçekleştiriyor erkek bu sorular insan oğlunu hep meşkul edecek anlaşılan...

incelenmesi gereken diğer bi konu fotorafa bakıp aklına sex sahneleri içeren filim şeritleri gelen arkadaşlar :D acaba azgınlığın doruk noktasına ulaştıkları bi andamı tıkladılar linke.. belkide hani 4 ayaklı hayvan (at,eşek,köpek..) sevgirmeleri gibi bişey bekleyip tıkladılar linke bide foto yerine video olsaydı dediler ytube de  seyrederdik çegirke leri acaba sesli ve konulu olurmıudu sex filimleri çekirgelerin ...

acaba sadece benmi düşündüm bütün bunları :)

-----------------------------

Koptum a.q sabahın köründe  " acaba sadece benmi düşündüm bütün bunları :) " galiba sen düşündün yurdumun abaza vatandaşı :D uheuehuh muahaha

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

rontgenci seni özel hayatlarna ne karısıon hayvanlrın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

Annesiyi yavrusunu kucagında taşıyo gisi :S

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    GaY lan bunlar ikiside erkek :D

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Allah'ım yorumlara bak ya :D

buraya koymadan önce mürid kategorisine girmeyen epey insana gönderdim bu resmi ve yorumları aldım. ama hepsi tekdüze cevaplar. "komik" "ahahaha" vs. v.s

amk sahneyi ilk gördüğümde bütün soğukkanlılığımla bir sanatçı edası ile telefonu elime aldım ve çektim. top olayım ki aklımdan hiç bişe geçmedi :D 

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Çocuk oğlan olursa sünnet düğününü ben yapacam :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    zuhauhauha :D olm kürdo o aşkın yaşı yok olayı okumanın yaşı yok değilmiydi lan :S

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    jaaa :) güzel foto Kürdo eline sağlık..

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 7849 Toplam Mesaj: 41