Çekmiş Olduğum Kısa Korku Filmi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2012
    Erkek
    21li bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    21li bunu yazdı

    yalnız bu 14 dislike veren piç kurusu yüzünden videoyu sildim.. yeniden yüklemek zorunda kaldım.. böyle piç kuruları yüzünden insanın yaşama sevinci tükeniyor maalesef.. kendisine render nedir desen sikimin ucu kadar birikimi olmayan adam gelip yavşakça işlere girişiyor.. tamam eleştir zaten ben bu konuyu öv diye açmadım fakat gidip videonun altında küfürler atmak 14 farklı hesapla dislike vermekte nedir bre piç kurusu? adminlerin böyle piç kuruları ile özel olarak ilgilenmelerini arz ediyorum.. başta da belirttiğim gibi web kamera segmentinde bir kamera ile çekmiştim.. tripod bile yoktu alıp birseylere sabitleyerek titremeyi önlemeye calıstım, render ve montajı aşırı dandik 2 gb lık bir laptopla yaptım.. buna rağmen küfür ediyor dallama..

     

    Hocam bu tur seyler seni sinirlendirmekten cok hirslandirsin. Heleki soz konusu youtube sa, turkler zaten orada kufurle meshur. Toplumca insan gibi elestiri yapacak zihniyeti geride birakmis durumdayiz.

    hocam yalnız küfür atan kişi şu açtığım konuya yorum yapan biri ve utanmadan küfür atıp farklı hesaplardan 14 dislike verdiğini söylüyor dallama.. sinilenme sebebim bu. beğenmesin zaten ona bisey demedim hatta beğenmeyip tek hesabından dislike verebilir hakkıdır amenna.. ama 14 farklı hesapla girip piçliğine dislike vermekte nedir? sonra videonun altında küfürler etmekte nedir.. bazı arkadasların dediği gibi dikkat cekmeye calısıyor aşağılık kompleksine yenik düşmüş ezik insan müsveddesi..

    Profil/Uyuz oluyorum/Boş insan. Hiç tartışmaya girme hocam 


    طדṮ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    - oylar bu kadar canını sıkıyorsa ileride daha çok canın sıkılacak demektir.

    Yapılan piçlik olsa da onlara takılıpta videoyu silersen trolleri daha çok harlamış olursun. Bunu yaptığını, takıntı haline getirdiğini gören daha çok - vermeye, küfretmeye başlar. 

    İnternetin yeni haline alışmak lazım. Trollüğü komiklik sanacak kadar iq'suz adamlarla muhatap olmazsanız karşılık görmediklerini görünce sessizce uzaklaşırlar. Bırak orada küfürler dursun, isterse 500 tane - oy atsın. Zaten - + oylara göre izleyip izlememeye, beğenip beğenmemeye karar verecek adamlar da muhatabın olmasın. 

    Videoyu yorumlamak gerekirse şahsen beğenmedim. Hiçbir noktada hitap etmedi. Saçma bile buldum. Ama emek var, bu sebeple üzerine koyup ilerlemeni diliyorum.

    Austen tarafından 02/Oca/16 12:21 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 09/Kasım/2003
    Erkek

    disklike verene küfür etmek zorunda değilsin madem eleştirir kabul edemiyorsun değerlendirmeye sunmayacaksın o zaman 

    beğenende olu beğenmeyende 

    ben beğenmedim çünkü abartılı efekt kullanmışsın 


    Emekçiler ekmeklerini, emeklerinin karşılığı olarak ve önlenemez tarihi sürecin sonucu olarak mutlaka kazanacaklardır. Şüphesiz bu, zorlu bir dönemdir kısa vadeli ve göreceli yenilgilerden geçer.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MorganBlacK
    MorganBlacK's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Ağustos/2011
    Erkek

    Çekmiş Olduğum "Komedi" Filmi olmuş bence


    Osuranın karşısında sıçmazsan götü yok derler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    Trollük falan değil üşenmeyip farklı farklı hesaplardan disslike atmak olsa olsa götverenliktir.

    Ben böyle götverenler yüzünden şu an ülkede kıtlığı çekilen efekt ve kaliteyi yükselten bir youtube kanalını hiç ettim.

    Böyle dallamalar hayatında görmediği efekte, kaliteye ve izlese ufkunu genişletecek bilgilere sahip süper kalitedeki videoların altına küfür yazdı, yazdı, yazdılar.

    Hep görmezden geldim ama bir yere kadar...

    Hayır bu küfür yazan orospu çocuklarına desen ki ulan aç after effectsi bana bi tane yürüyen cin ali videosu yap onu bile yapamaz.

    Trollük ayrı küfretmek ayrı abi. Aha ben de küfrediyorum amına koyim bunları okurken gülenlerin veya insanların küfre güldüğünü sananların ben zaten beyninin köşesini sikeyim.

    Böyle götverenler yüzünden deli gibi emek verdiğim youtube kanalını ve buram buram emek kokan videoları çöpe attım resmen.

    O yüzden 21li arkadaş seni çok iyi anlıyorum. Siktir et amına koyim bu ülkede birşeye emek vermeyeceksin, çabalamayacaksın. Çalacaksın, çırpacaksın, yalan söyleyeceksin.

    Emek vereceksen birşeylere orası bize göre batıda kalıyor oraya git abi.

     

     

    Yakın zamandaki örneği için bkz: oha diyorumdaki dallama. Yabancı kanallardan ne gördüyse çalıp paraya para demiyor ama neredeyse hiç emek harcamayan birini bile küfürlerle çıldırttılar. Bir de emek verip orjinal içerik üretenlerin halini düşünün ?

    DadasAdam tarafından 02/Oca/16 12:51 tarihinde düzenlenmiştir

    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    Youtube o tuşu beğenmeyenler için koymuş. Sen videoyu youtube'a ekleyerek bu tuşun kullanımını kabul etmiş oluyosun zaten. 
    Emeğe saygım sonsuz fakat ben de beğenmedim 1 dislike benim.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    21li
    21li's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2015
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

    Youtube o tuşu beğenmeyenler için koymuş. Sen videoyu youtube'a ekleyerek bu tuşun kullanımını kabul etmiş oluyosun zaten. 
    Emeğe saygım sonsuz fakat ben de beğenmedim 1 dislike benim.

    hocam şayet tüm yorumları okumuş olsaydınız bu yorumu yapmayacaktınız.. bakın bende herkesin dislike verip beğenmeme hakkı var bu gayet olağan birşey dedim.. fakat girip videonun altına küfürler etmek sonra sırf piçliğine 14 farklı hesaptan dislike vermek kişinin beğenmeme hürriyeti kapsamı dahilinde olan birşey değil. haa keza birşeyi değerlendirirken varolan şartlar dahilinde ele almak gerek.. benim o videoyu yaptığım dönemlerdeki koşullarımın yetersizliği videonun çekim kalitesinden anlaşılıyor zaten buna rağmen kalkıp sanki manyak bütçe harcanmış kollektif bir ekip çalışmasına yorum yapıyormuş triplerine girilmesi anlamsız.. ben bu videonun montajını firefox ta 2 sekme açınca donan bir laptop ile yapmıstım.. iyi bir makina olsa bende bir sürü farklı efekt deneme fırsatı bulabilirdim:)) elde ki imkanlar beni bu klişelere mahkum etmişti vesselam:)


    Çocukken müzik kesilince sandalyelere oturmaya çalıştığımız oyun, meğerse hep otobüsün alıştırmasıymış.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Mart/2011
    Erkek

    Hocam boş durmayıp en azından bir şeyler yapmaya çalışıyorsun helal olsun kendini geliştirmeye bak. Çok daha iyileri olacaktır.

    O dingil arkadaşa da kafanı takma onun tahribat tan alacağı bir şey yok zannımca. Zira buradan tanıdığı birine yardımcı olmak yerine küfür edip dislike veriyorsa bence banlanmalı bile.


    Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mart/2010
    Erkek

    hocam çok merak etsemde izlemiyorum baya etkileniyorum birdee ortam karanlık ama iyisi kötüsü demeden bir şey ortaya koyduğum için ellerin dert görmesin özellikle video işiyle uğraşanlara çok çok amatorde olsa efekt yapanlara saygım sonsuz cidden after effects falna cayip kirli program en azından bence yapana kadar götün başın ayrı ağırıyor ellerin dert görmesin ksıacası ortam olursa izlerim video yu da 


    I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Böyle dedin ya üŞenmez youtube üyelik alıcı yazar bitane . Senin videoya dislike atılır lar demedi deme .aramızda gizli piskopatlar var .


    Minimalist Değilim Tembelim
Toplam Hit: 4534 Toplam Mesaj: 32
photoshop after effects kısa film korku f filmi esrarengiz ölüm