Çekmiş Olduğum Kısa Korku Filmi
-
Bandito bunu yazdı21li bunu yazdıBandito bunu yazdı
dislike verdim 5 ayrı üyelikten hemde :D
şayet o küfürlü yorumu sen yaptıysan senin ta amına koyayım dostum.. dislike olayına gelirsek tek basına otur bu efektlerden sadece 1 inin olduğu 3 dk lık bir film yapmaya calıs bak bakalım ne kadar zamanını alacak.. beğen demiyorum ama saygısızlıkta etme.
:D ben ettimde sevdiğimden ettim kardeşim benim bozulma hemen
Sende herkese ayni yalan, u235'te ayni tepkiyi verdi sana bi kac konuda boyle konustun diye. Bence agzina bi ayar bul, bulamiyosan adminler yardimci olurlar sanirim.
-
Bandito bunu yazdı21li bunu yazdıBandito bunu yazdı
dislike verdim 5 ayrı üyelikten hemde :D
şayet o küfürlü yorumu sen yaptıysan senin ta amına koyayım dostum.. dislike olayına gelirsek tek basına otur bu efektlerden sadece 1 inin olduğu 3 dk lık bir film yapmaya calıs bak bakalım ne kadar zamanını alacak.. beğen demiyorum ama saygısızlıkta etme.
:D ben ettimde sevdiğimden ettim kardeşim benim bozulma hemen
Tamam askerden döndükten sonra tbtden istediğin ilgiyi göremiyorsun da bu kadar abartmana gerek yok.
-
kalite konusunda gelişsen iyi olur hocam video kalitesi yetersiz
-
Bir korku filmi klisesi=aynada kendini gorme ve aynadakinin farkli olmasi.
ama kurgu fena degil hocam. Elinden tutan olsa belki biseyler olur
-
çekimleri daha güzel yapıp bunu yarışmalara yollar mısın hocam
-
Üstadım emeklerinize sağlık..Amatör tabiki ama geliştirilebilir..Bu işi severek canı gönülden yapmaya devam edersen gün geçtikte hatalarının farkina varıcak ve daha iyisini yapabileceksin..
Mesela başarılı korku filminden sadece ufak bir sahneyi yapmaya çalış..kamera açılarına dikkat et..okey hadi bakalım kolay gelsin..başarılar dilerim
-
Gözün dünyadaysa şeytan çıkarmalı girmeli filmlere yönel. Türkiye sektöründeyse cinli aynı bu tarz arada arapça şeyler yetiyor. malum herkes öbür dünyadaki yaratıklardan korkuyor :D
-
mod
-
21li bunu yazdı
yalnız bu 14 dislike veren piç kurusu yüzünden videoyu sildim.. yeniden yüklemek zorunda kaldım.. böyle piç kuruları yüzünden insanın yaşama sevinci tükeniyor maalesef.. kendisine render nedir desen sikimin ucu kadar birikimi olmayan adam gelip yavşakça işlere girişiyor.. tamam eleştir zaten ben bu konuyu öv diye açmadım fakat gidip videonun altında küfürler atmak 14 farklı hesapla dislike vermekte nedir bre piç kurusu? adminlerin böyle piç kuruları ile özel olarak ilgilenmelerini arz ediyorum.. başta da belirttiğim gibi web kamera segmentinde bir kamera ile çekmiştim.. tripod bile yoktu alıp birseylere sabitleyerek titremeyi önlemeye calıstım, render ve montajı aşırı dandik 2 gb lık bir laptopla yaptım.. buna rağmen küfür ediyor dallama..
Hocam bu tur seyler seni sinirlendirmekten cok hirslandirsin. Heleki soz konusu youtube sa, turkler zaten orada kufurle meshur. Toplumca insan gibi elestiri yapacak zihniyeti geride birakmis durumdayiz.
-
DrKeworks bunu yazdı21li bunu yazdı
yalnız bu 14 dislike veren piç kurusu yüzünden videoyu sildim.. yeniden yüklemek zorunda kaldım.. böyle piç kuruları yüzünden insanın yaşama sevinci tükeniyor maalesef.. kendisine render nedir desen sikimin ucu kadar birikimi olmayan adam gelip yavşakça işlere girişiyor.. tamam eleştir zaten ben bu konuyu öv diye açmadım fakat gidip videonun altında küfürler atmak 14 farklı hesapla dislike vermekte nedir bre piç kurusu? adminlerin böyle piç kuruları ile özel olarak ilgilenmelerini arz ediyorum.. başta da belirttiğim gibi web kamera segmentinde bir kamera ile çekmiştim.. tripod bile yoktu alıp birseylere sabitleyerek titremeyi önlemeye calıstım, render ve montajı aşırı dandik 2 gb lık bir laptopla yaptım.. buna rağmen küfür ediyor dallama..
Hocam bu tur seyler seni sinirlendirmekten cok hirslandirsin. Heleki soz konusu youtube sa, turkler zaten orada kufurle meshur. Toplumca insan gibi elestiri yapacak zihniyeti geride birakmis durumdayiz.
hocam yalnız küfür atan kişi şu açtığım konuya yorum yapan biri ve utanmadan küfür atıp farklı hesaplardan 14 dislike verdiğini söylüyor dallama.. sinilenme sebebim bu. beğenmesin zaten ona bisey demedim hatta beğenmeyip tek hesabından dislike verebilir hakkıdır amenna.. ama 14 farklı hesapla girip piçliğine dislike vermekte nedir? sonra videonun altında küfürler etmekte nedir.. bazı arkadasların dediği gibi dikkat cekmeye calısıyor aşağılık kompleksine yenik düşmüş ezik insan müsveddesi..