Çektiğim Birkaç Amatör Fotoğraf
-
niye cevap vermiyorsun
-
hacı fotolar gerçekten iyi
yüksek çözünürlüklü olarakda paylaşsanda bizde arkaplan yapsak özellikle s/b olanı
yabancıya gitmesin bi<zim arka palnlar :D
-
4. resim harika.. son resimle biraz fazla oynamışsın sanki ? Hepsi güzel ama hocam.Bende arkadaşın makinasını kullanıyorum arada. nikon d3000.Tabi amatörün amatörüyüm henüz.Böyle kareler yakalayamadım bi türlü.
-
amatör kim ?
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------4. resim harika.. son resimle biraz fazla oynamışsın sanki ? Hepsi güzel ama hocam.Bende arkadaşın makinasını kullanıyorum arada. nikon d3000.Tabi amatörün amatörüyüm henüz.Böyle kareler yakalayamadım bi türlü.
-----------------------------
Son resimde oynama yok çok fazla sadece bi kaç renkle oynadim, uzun pozlama sadece. -
eline sağlık çok beğendim.
-
Kuş, Kedi, Ve akabindeki Fotoğraf'ı beğendim.
Eline sağlık, hocam amatör diye bir kavram yoktur bence, gelişmiş ve gelişmemiş vardır. Yada daha çok gören veya daha az gören diyebiliriz.
Kimisi bakarsın ilk yapar, 40 yıllık adamdan sağlam yapar, dersin bu bunun için mi doğmuş ?
Bunun gibi yani bana göre herşey yaptıkça gelişir. Zamanla gelişmen dileği ile şuan iyisin zaten. Kendini bil yeter. -
Teşekkurler arkadaşlar :) amator diyorum çunku boyle soylemedigim zaman, biri mutlaka çikip eline makina alan fotografci oluyor diyor. Ama amatoru ekledin mi pesine savunman direk hazir :)
-
emeğine sağlık da bu fotoğraf biyerden tanıdık geldi
-
New york hocam orasi empire states :)