Çektiğim Fotoğraflar Hakkında Yorumlarınızı Merak Ediyorum
-
bu işe 2 senedir baş koymuş bulunmaktayım kendimi araştırmalarla geliştirerek gün geçtikçe güzel fotoğraflar çıkarmayı amaçlıyorum
https://www.facebook.com/cetinterbiyeliphotography
buradan çektiğim fotoğraflara bakıp yorumlar yaparsanız kendimi o şekilde eğip bükebileceğimi umuyorum
-
fotolar güzel makine kullandığın lensler ne
-
Ben Fotograf göremedim Bol Bol Photoshop gördüm
-
makina d5000 lens öğrenci olduğumdan alamadım 18-55 ile idare etmeye çalışıyorum uzun süredir
-
Kedi Fotoğrafı Çok Güzel.
-
Su üzerindeki sarı kutulu fotoğraf cidden güzel hocam onun haricinde alışıla gelmiş fotoğraflar ama bazıları çok sıradan bir de denizle ilgi fotoğraflarda çizgiye dikkat et :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Ben Fotograf göremedim Bol Bol Photoshop gördüm
-----------------------------+1
-
photoshop biliyoruzki kullanıyoruz, sadece brightness olaylarında kullanıyorum başka sıkıntı varmı ?
-
hocam yanlış anlamada güzel böyle etkileyici bulduğum tek bi fotoğraf var
edit : hocam ciddi ciddi hiç kayda değer bi fotoğraf yok bi o su üzerindeki sarı kutular bide o siyahlı bi yüz resmi var o gerisi zaten klasik fotograflar -
Merhaba. 2 senedir baş koymuşsun lakin tekniğe hiç önem vermemişsin anlaşılan. Öncelikle pozlamadan başlayalım. Fazla pozlanmış (parlak-patlak) fotoğraf iyi değildir. Detayları sıyırırsın -ki fotoğraflarında böyle olmuş. Kontrast ve siyah doygunluğu çok önemlidir. Kadrajlamaya gelirsek, örneğin kedi fotoğrafında; kedinin kulağını kadraj dışına neden aldın? Objelerin ve beden parçalarının fotoğrafın sadeliği ya da başka bir sebeple kesilmesi gerekiyorsa belirli noktalardan kesilir. Fotoğrafı ya çeker yanarsın, ya da çekemez yanarsın. Eğer uygun an-kadraj-ışık yoksa çekme. Bir hayli yolun var ancak bu güzel uğraşıyla ilgilendiğin için tebrikler. Prof. Dr. Sabit Kalfagil hocamızın kitaplarının sana çok faydası olacaktır. Önce teknik. Bunun üstüne bir de "göz"ün varsa, çok başarılı işler çıkacaktır.
-
Bunlarda benim cektigim üstünde oynama yapmadigim ve pixellerini düsürdügüm Bir kaç resim..
ilk olarak Amd-x icin cektigim Winston :)