Celal İle Ceren Fragman [Şahan Gökbakar'ın Yeni Filmi]
-
http://www.youtube.com/watch?v=CiUIJVTlp5Q
Film yine bomba olacak :D (bazı çevrelerce belaltı komedisi denilsede)
özellikle 01:30dan sonra gözümden yaş geldi yaa :D
"
-korkutunca geçer derler ya
-hıçkırık lan o bokun gittiği nerde görülmüş korkutunca bok gidermi!
"
:D:D
-
şu adam bu kadar iğrenç komedi yapmayı nasıl başarıyor yav? kaç filmi var bi tane mi kalite olmaz?
-
Hahaha son sahne iyiymiş döşe bana be :D
-
Prometheus bunu yazdı
şu adam bu kadar iğrenç komedi yapmayı nasıl başarıyor yav? kaç filmi var bi tane mi kalite olmaz?
sanat sanat içinmidir toplum içinmidir? Koyim sanata, adam güldürüyor :D illaki ciddi mevzular,ciddi konular olacak diye birşey yok. Yahut komediyi ciddi yapacak diye birşey yok..hani zaten küfür olmadan, bel altı espriler olmadan bütün film boyunca güldürebilecek adamı ben ayakta alkışlarım. "Berlin kaplanı","sen kimsin" gibi filmlerin yanında mükemmeldir recep ivedik. Ata Demirer eyvah eyvahda biraz Trakya şiğvesi biraz da argo kullanıyordu film tutuldu, berlin kaplanı ise vasatın biraz aşağısında kaldı gibi. Sen kimsin zaten ayrı bir olay.. Film olarak değil de tv programı olarak ismail baki tv var mesela, birkaç kere izledim Şahanın çakmasını yapmış adam ama iğrenç resmen, "biz saçmalayalım millet güler" diyip yapmış adam ama olmamış ki birde filmi çıkacakmış falan filan..
-
Branxian bunu yazdı
yıhıldım gülmekden :))
-
Branxian bunu yazdı
orospusun olm :D
-
wasd bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
sanat sanat içinmidir toplum içinmidir? Koyim sanata, adam güldürüyor :D illaki ciddi mevzular,ciddi konular olacak diye birşey yok. Yahut komediyi ciddi yapacak diye birşey yok..hani zaten küfür olmadan, bel altı espriler olmadan bütün film boyunca güldürebilecek adamı ben ayakta alkışlarım. "Berlin kaplanı","sen kimsin" gibi filmlerin yanında mükemmeldir recep ivedik. Ata Demirer eyvah eyvahda biraz Trakya şiğvesi biraz da argo kullanıyordu film tutuldu, berlin kaplanı ise vasatın biraz aşağısında kaldı gibi. Sen kimsin zaten ayrı bir olay.. Film olarak değil de tv programı olarak ismail baki tv var mesela, birkaç kere izledim Şahanın çakmasını yapmış adam ama iğrenç resmen, "biz saçmalayalım millet güler" diyip yapmış adam ama olmamış ki birde filmi çıkacakmış falan filan..
Kemal Sunal, Cem Yılmaz falan da ciddi komedi yapmıyor. ama yapıyor yani. ciddi komediyi mesela levent kırca yapıyor o da yarak kürek oluyor ne güldürüyor ne düşündürüyor. bu lavuk hiçbi sikim yapmıyor ne yapıyor ben anlamadım. gülmüyorum da. öyle entel bi tip değilim yine de gülemiyorum amk.
edit : izleyene lafım yok.
Prometheus tarafından 10/Eki/12 09:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hahaha
off şimdi bu 1 yıla nete düşer.
ne zaman çıkıyor?
18 Ocak 2013 diyorlar
Homer tarafından 10/Eki/12 09:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdıBranxian bunu yazdı
orospusun olm :D
:D :D
-
iğrenç lan bune recep ivediğin doğallığı yok izlenmez amk zamanınıza yazık valla
-
recep ivedikler iyiydi de, bunda tebessüm bile olmadı amk