folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Celal İle Ceren Fragman [Şahan Gökbakar'ın Yeni Filmi]

Celal İle Ceren Fragman [Şahan Gökbakar'ın Yeni Filmi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

güzel gibi.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

bu adamın tüm sinema filmleri, reklam filmleri zaman kaybından başka hiçbirşey değil, başarısız (NOT: Fragmanı izleyip yorum yaptım)

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

recep ivedikler iyiydi de, bunda tebessüm bile olmadı amk

Anarsistherif...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

Çok güldüm ya birileride demiş tebessüm bile olmadı la ne angut adamlarsınız :)

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Turania bunu yazdı

Çok güldüm ya birileride demiş tebessüm bile olmadı la ne angut adamlarsınız :)

bendede olmadı tebessüm hocam sıçmıklı boklu sikli amlı esprilere alıştı bünye gülünmüyor artık yeter.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Filmleri ağzından salyalar saçarak gülüp izleyen adamların bu tip yerlerde yok çok belden altı yok işte şöyle böyle diyip entel dantel takılması yokmu öldürüyo beni..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

ivedik i devam ettirmesi lazımdı bana göre

türk halkı ivedik sever

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    wasd bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

şu adam bu kadar iğrenç komedi yapmayı nasıl başarıyor yav? kaç filmi var bi tane mi kalite olmaz?

sanat sanat içinmidir toplum içinmidir? Koyim sanata, adam güldürüyor :D illaki ciddi mevzular,ciddi konular olacak diye birşey yok. Yahut komediyi ciddi yapacak diye birşey yok..hani zaten küfür olmadan, bel altı espriler olmadan bütün film boyunca güldürebilecek adamı ben ayakta alkışlarım. "Berlin kaplanı","sen kimsin" gibi filmlerin yanında mükemmeldir recep ivedik. Ata Demirer eyvah eyvahda biraz Trakya şiğvesi biraz da argo kullanıyordu film tutuldu, berlin kaplanı ise vasatın biraz aşağısında kaldı gibi. Sen kimsin zaten ayrı bir olay.. Film olarak değil de tv programı olarak ismail baki tv var mesela, birkaç kere izledim Şahanın çakmasını yapmış adam ama iğrenç resmen, "biz saçmalayalım millet güler" diyip yapmış adam ama olmamış ki birde filmi çıkacakmış falan filan..

hocam sen akıllı bir kişiliğe sahipsinde yapma gözünü seveyim senin yazılarından senin davranış şekillerini beğenirken bu fragmanın neresini komik buldun anlamış değilim sanat diyorsunda çok yapmacık leyla ile mecnun iyidir para vermeye değmez recep ivedik filmlerinde bile gülmedim la oysaki devamlı gülen bir kişiyim yada bende sorun var herhalde ben doktora gideyim bir ara ......

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı

hocam sen akıllı bir kişiliğe sahipsinde yapma gözünü seveyim senin yazılarından senin davranış şekillerini beğenirken bu fragmanın neresini komik buldun anlamış değilim sanat diyorsunda çok yapmacık leyla ile mecnun iyidir para vermeye değmez recep ivedik filmlerinde bile gülmedim la oysaki devamlı gülen bir kişiyim yada bende sorun var herhalde ben doktora gideyim bir ara ......

Ben de pek gülmediğimden ,gülmeye çok ihtiyacım olduğundan olabilir :/ belki argoyu sevdiğimden olabilir. Mesela sönmez dayıyada gülerim ben. Ya ne bileyim davranış şekillerimi beğenmişsin ama güldüğüm şeyleri beğenmeyebilirsin her insan farklıdır sonuçta ince bir çizgiyle olsa bile.

:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

recep ivedik serisinin bi b*ka benzemediği aşikar, ama bu güzel bişeye benziyo (yanılma payı bıraktım :o)

N'oublie pas d'ou tu viens ..
Toplam Hit: 2211 Toplam Mesaj: 21