Celal İle Ceren Fragman [Şahan Gökbakar'ın Yeni Filmi]
-
güzel gibi.
-
bu adamın tüm sinema filmleri, reklam filmleri zaman kaybından başka hiçbirşey değil, başarısız (NOT: Fragmanı izleyip yorum yaptım)
-
DarkFall bunu yazdı
recep ivedikler iyiydi de, bunda tebessüm bile olmadı amk
-
Çok güldüm ya birileride demiş tebessüm bile olmadı la ne angut adamlarsınız :)
-
Turania bunu yazdı
Çok güldüm ya birileride demiş tebessüm bile olmadı la ne angut adamlarsınız :)
bendede olmadı tebessüm hocam sıçmıklı boklu sikli amlı esprilere alıştı bünye gülünmüyor artık yeter.
-
Filmleri ağzından salyalar saçarak gülüp izleyen adamların bu tip yerlerde yok çok belden altı yok işte şöyle böyle diyip entel dantel takılması yokmu öldürüyo beni..
-
ivedik i devam ettirmesi lazımdı bana göre
türk halkı ivedik sever -
wasd bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
şu adam bu kadar iğrenç komedi yapmayı nasıl başarıyor yav? kaç filmi var bi tane mi kalite olmaz?
sanat sanat içinmidir toplum içinmidir? Koyim sanata, adam güldürüyor :D illaki ciddi mevzular,ciddi konular olacak diye birşey yok. Yahut komediyi ciddi yapacak diye birşey yok..hani zaten küfür olmadan, bel altı espriler olmadan bütün film boyunca güldürebilecek adamı ben ayakta alkışlarım. "Berlin kaplanı","sen kimsin" gibi filmlerin yanında mükemmeldir recep ivedik. Ata Demirer eyvah eyvahda biraz Trakya şiğvesi biraz da argo kullanıyordu film tutuldu, berlin kaplanı ise vasatın biraz aşağısında kaldı gibi. Sen kimsin zaten ayrı bir olay.. Film olarak değil de tv programı olarak ismail baki tv var mesela, birkaç kere izledim Şahanın çakmasını yapmış adam ama iğrenç resmen, "biz saçmalayalım millet güler" diyip yapmış adam ama olmamış ki birde filmi çıkacakmış falan filan..
hocam sen akıllı bir kişiliğe sahipsinde yapma gözünü seveyim senin yazılarından senin davranış şekillerini beğenirken bu fragmanın neresini komik buldun anlamış değilim sanat diyorsunda çok yapmacık leyla ile mecnun iyidir para vermeye değmez recep ivedik filmlerinde bile gülmedim la oysaki devamlı gülen bir kişiyim yada bende sorun var herhalde ben doktora gideyim bir ara ......
-
bensiz_aglama bunu yazdı
hocam sen akıllı bir kişiliğe sahipsinde yapma gözünü seveyim senin yazılarından senin davranış şekillerini beğenirken bu fragmanın neresini komik buldun anlamış değilim sanat diyorsunda çok yapmacık leyla ile mecnun iyidir para vermeye değmez recep ivedik filmlerinde bile gülmedim la oysaki devamlı gülen bir kişiyim yada bende sorun var herhalde ben doktora gideyim bir ara ......
Ben de pek gülmediğimden ,gülmeye çok ihtiyacım olduğundan olabilir :/ belki argoyu sevdiğimden olabilir. Mesela sönmez dayıyada gülerim ben. Ya ne bileyim davranış şekillerimi beğenmişsin ama güldüğüm şeyleri beğenmeyebilirsin her insan farklıdır sonuçta ince bir çizgiyle olsa bile.
-
recep ivedik serisinin bi b*ka benzemediği aşikar, ama bu güzel bişeye benziyo (yanılma payı bıraktım :o)