Celiktepe'de Esyalı Oda (385 Lira)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merhabalar,

bu hafta sonu itibariyle isimden ayrılıp memlekete dönüyorum.

su an bulundugum ev celiktepe'de, metroya yürüme 10 , otobüs duragına 5 dakika uzaklıkta, konum olarak gercekten iyi sayılır. evin dibinde market, eczane, berber, sucu bulunuyor. ev 3+1, oturma odası oda olarak kullanılıyor, 6 ayda bir odalar degistirilecek sekilde anlasmıstık. ev ikinci katta, odaların tamamı ısık alıyor.

odada gardrop, cift kisilik yatak, calısma masası, halı, perde, koltuk, kitaplık mevcut, sadece valizinizi alıp gelebilirsiniz.

giriste cıkan arkadasa teslim ettigim 1150 liralık bir depozito bedeli vardı, gelen kisiden onu alacagım. bu ücretle evdeki bütün esyalara ve actırma bedellerine ortak oluyorsunuz. kirayı dün yatırdık, kira bedeli/gün üzerinden cıkan ücreti de isteyecegim.

cevrenizde oda arayan birileri varsa yönlendirebilirsiniz.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Aynı mahallede oturuyormuşuz :D up olsun bari 

MhmdAlmz tarafından 12/Nis/16 11:03 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çeliktepe şırnakta :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

hocam bahsettiğin yer 4.levent tarafındaki çeliktepe mi öyle ise senin evde bana 1-2 dk mesafede :D  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Adamlar komsu cikti iyimu

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    :D giden bir pişman, gidemeyen bin pişman. @zeybekustasi buralarda misin? etikete bak :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

up olsun.

hocam tag herşeyi açıklıyor. :)

Mermleket neresi? ne iş yapmayı planlıyorsun..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

ya sen istediğin işi almamışmıydın niye ayrılıyosunki şimdi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Bende 4. Levent çeliktepe anladım. 3+1 nasıl kişi bası 400 veriyorsunuz falan dicektim.

@Bu arada bende çeliktepede oturuyorum :D

@edit : metro falan diyo harbi 4. levent çeliktepe :D

ndmylmz tarafından 12/Nis/16 14:53 tarihinde düzenlenmiştir

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hayırlı olsun cidden güzel yer ( şirket )

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yer istanbul celiktepe beyler :/

istanbul'da cok fazla bunaldım, netsparker'la görüsüyorum, orada devam edecegim gibi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 3398 Toplam Mesaj: 22
amına koyayım istanbul