Celiktepe'de Esyalı Oda (385 Lira)
-
merhabalar,
bu hafta sonu itibariyle isimden ayrılıp memlekete dönüyorum.
su an bulundugum ev celiktepe'de, metroya yürüme 10 , otobüs duragına 5 dakika uzaklıkta, konum olarak gercekten iyi sayılır. evin dibinde market, eczane, berber, sucu bulunuyor. ev 3+1, oturma odası oda olarak kullanılıyor, 6 ayda bir odalar degistirilecek sekilde anlasmıstık. ev ikinci katta, odaların tamamı ısık alıyor.
odada gardrop, cift kisilik yatak, calısma masası, halı, perde, koltuk, kitaplık mevcut, sadece valizinizi alıp gelebilirsiniz.
giriste cıkan arkadasa teslim ettigim 1150 liralık bir depozito bedeli vardı, gelen kisiden onu alacagım. bu ücretle evdeki bütün esyalara ve actırma bedellerine ortak oluyorsunuz. kirayı dün yatırdık, kira bedeli/gün üzerinden cıkan ücreti de isteyecegim.
cevrenizde oda arayan birileri varsa yönlendirebilirsiniz.
-
Aynı mahallede oturuyormuşuz :D up olsun bari
MhmdAlmz tarafından 12/Nis/16 11:03 tarihinde düzenlenmiştir -
çeliktepe şırnakta :D
-
hocam bahsettiğin yer 4.levent tarafındaki çeliktepe mi öyle ise senin evde bana 1-2 dk mesafede :D
-
Adamlar komsu cikti iyimu
-
:D giden bir pişman, gidemeyen bin pişman. @zeybekustasi buralarda misin? etikete bak :D
-
up olsun.
hocam tag herşeyi açıklıyor. :)
Mermleket neresi? ne iş yapmayı planlıyorsun..
-
ya sen istediğin işi almamışmıydın niye ayrılıyosunki şimdi
-
Bende 4. Levent çeliktepe anladım. 3+1 nasıl kişi bası 400 veriyorsunuz falan dicektim.
@Bu arada bende çeliktepede oturuyorum :D
@edit : metro falan diyo harbi 4. levent çeliktepe :D
ndmylmz tarafından 12/Nis/16 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Hayırlı olsun cidden güzel yer ( şirket )
-
yer istanbul celiktepe beyler :/
istanbul'da cok fazla bunaldım, netsparker'la görüsüyorum, orada devam edecegim gibi.