folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cem Garipoğlu Neden Hala Bulunamıyor !!

Cem Garipoğlu Neden Hala Bulunamıyor !!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    o kadar çok gözümüze soktular ki içimdeki şeytan coçuğa helal olsun diyor 5 aydır bütün herkesi peşinden koşturmasına rağmen hala bulunamadı çocuktaki kabiliyet koskoca emniyet müdürünü görevinden aldırdı. :S

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    MaQneToR bunu yazdı:
    -----------------------------

cordelian bunu yazdı:
    bence gündemı cok fazla mesgul ettı gereksız yere.Bu ülkede 1 gün icinde 1 hafta icinde bu olaydan daha büyük şeyler daha onemlı seyler olmakta.Allah rahmet eylesın.

hocam seninde bildiğin gibi olay direk adam öldürme değil adam öldürmüş kafasını kesmiş parçalara ayırmış ve 5 aydan beri bulunamıyor..

olabilir hocam geriye kalan 69.999.980 insanı pek baglamayan bir olay.O zamanda güneydoguda ölen askerlerirmizin ölmesi cokmu normal bir ölüm ki 45 sn konuşuluyor haberlerde? Elin kızı eglenirken gezerken bitane caniiye rastlıyor.Bizim askerimiz ise vatan topragını korurken..! Banane kardesim elin kızından.Medya 10 tane iş yapıyorsa 3 tanesi işe yarar artık.Bu ölümde magazin haberi gibi oldu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    geçen berberin önünde arkadaşlarla ayak üstü muhabbet edeyim dedim, içeride uzattım kafamı slm verdim dükkandakilere, birde baktım bu cinayet hakkında muhabbet dönüyo, bi emmi vardı diyo "adli tıp ispatlamış dondaki spermanlar çocugunmuş ıvıdıg zıvıdıg" tabi benden beklenen tepki, koşarak uzaklaştım ordan ve o günü takip eden bi iki hafta o yolu kullanmadım :/

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hoca adam yurt dışına kaçırıldı büyük ihtimalle ondan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
     prison break izliyo gibiyiz. micheal scotfield bile bu kadar dayanamadı yakalandı. nasıl bi bağlantısı var bu veledin interpol bile adamı bulamıyor

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Adamalar servetini cocugu gizlemek ve kacirmak icin kullaniyolar. Para=Guc. bence bulunamiycak...

Shaban Interactive Pro.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Dj_Lethal bunu yazdı:

Adamalar servetini cocugu gizlemek ve kacirmak icin kullaniyolar. Para=Guc. bence bulunamiycak...

yok birader bu paranın gücünün halledebileceği bi olay değil. bi adamı interpol arıyorsa en sıkı ajanı bile bulur. bunda nasıl bi nüfuz var ?  

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

ExcaliburTBT bunu yazdı:
    şehit haberi 45 sn.
    kıçı kırık kız haberi 5 ay

Kızın babasınıda bir türlü sevemedim çok itici bir tipi var ve bu aralar çok konuşup devlet kurumlarını yıpratıyor.. Zaten bu kadar dillendirdiler falan film çekicekler işte ne qüzel |: 

bu haberden bıkkınlık geldi zaten bazen ohh iyiki ölmüş diyesim geliyor bu kızdan daha önemli bir gündem yok sanki amaçları ne acaba merak ediyorum... 

Orman Mühendisi //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

kos koca abd usame bin ladeni bulamıyor... bu katili mi bulacaklar...

www.tekno50.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ya memleketde onlarca asker ölüyor devletin değişmez anayasaları değiştirilmeye calısılıyor sizin derdiniz hala ne yav.

Bu başı kesilerek öldürülen ne ilk insan ne de son insan olacak. 

Toplam Hit: 7245 Toplam Mesaj: 43