folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cem Uzan Adana Da Yumruklandı :))))

Cem Uzan Adana Da Yumruklandı :))))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    Yumruk değil, sevgi gösterisi
    Adana Ceyhan'da seçim gezisine çıkan GP lideri Cem Uzan'a 35-40 yaşlarında bir kişinin yumruk atma girişiminde bulunduğu öne sürülmüştü.

Medyaya yansıyan bu olayın doğru olmadığı ortaya çıktı. Meğer o kişi yumruk atmaya değil, Cem Uzan'a ulaşmaya çalışıyormuş.

Genç Parti'den gönderilen açıklamada, "Bir vatandaşın Uzan'a sevgi gösterisinde bulunduğu, yumruk atmadığı" vurgulandı.

Açıklamada, Cem Uzan'ın şehir merkezinde halkla selamlaşma turunun emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından engellendiği iddiasına da yer verildi. "Bu engellemeye vatandaşlar büyük tepki göstererek olayı protesto etmişlerdir" denilen açıklamada "Bir vatandaş, yaptığı bütün gezilerde olduğu gibi Genel Başkan Uzan'a sevgiyle dokunmak istemiştir” ifadelerine yer verildi.//                               valla  inetrnette okudum

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    yalan adamın karıyeri çizilmesin diye kolpa sıkmışlardır bunu en güzel excalibur bilir..

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    o da doğru

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Evet adam sevmek için yakla$mı$ medyanın yaf$aklıı i$te:P

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek

bırak exca palavraları nerdeyse adamın altına yatcan a.q bu kadar yüzsüz olunmaz ki ama dimi millett :D

bişey diyin şu dalla

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Cem Uzan artık kaçınılmaz oldu kimse engelleyemez  iktidarda adı geçer inş sewiyorum CEM  BAŞKAN seni :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

anca yumruk atabilirler tay yeap yollamıştır
    AQP nolacak a.q :D

sırıtma la.
Toplam Hit: 3263 Toplam Mesaj: 28