Cem Uzan AKP"Yi Uzaydan Vuracak
-
akp den daha kötü bi yönetim sergileyeceğini sanmıyorum
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
akp den daha kötü bi yönetim sergileyeceğini sanmıyorum
-----------------------------bencede foxxly
-
söylediklerini yapmayacaklarını ya da yapamayacağını nereden biliyorsunuz....boyle eleştri yaparkende biraz akılcı olun!...bu cumhuriyete cumhurbaskanı olmak için can atan(çiftçiye ananıda al git lan! diyen,apo piçine sayın askerlerimize kelle diyen,ülkenin her karışını yabancılara satmaktan çekinmeyen,hizbullah teror orgutu liderinin onunde diz cokmus fotografı olan vs..) birinden daha milliyetçi oldugu kesin...üstelik kendi dewletini değil a.b.d yi dolandırmıstır..ben arkasındayım kardesim.. ki genc partili olmamama ragmen
-
uzan grubunun sonucunu gördük battı elbette hala saklı paraları var
akıllı türk insanı bu adama vermez elini
3 aylık hamilemi olurmuş deli hastanesinden kaçtı diycemde neyse .
-
Ötekiler başa gelmişte nolmuş bu gelsinde bunuda görelim... Ayrıca adamda lider vasıflarıda var. Gerektiginde her yere rest çekebilecek adam.... Çapa ya gittiginizde oraya yapılan bagışlara bakında Uzan soyadımı var Erdogan mı baykalmı görürsünüz...
-
batmadı batırıldı..sen düşmanının güçlü olmasını istermisin!...üstelik butun ipler senin elindeykenn bu bir!...
ikincisi ganimet kardes sen kendini fena kaptırmısın hamilelik 3 aya incek muhabbeti safsatadan baska bişey değil...gülüyorum sana
-
sadece abd yi değil kendi mudilerini ve bu devletide dolandırmış bi şahıs kendisi ayrıcada bide o gelsin bakalım düşüncesi çok ilginç geldi bana beni zikseler gene bu m.k herifine oy vermem...
-
vurur vurur. 3 frekans değil 33 frekans alcak nolcak. millet bilio ne mal olduunu. yani inş biliodur
-
bu adamaa ne oy verecen ya uzaya çıkınca sanki oyları mı artacak
-
cem uzan kolpa yapmaz da başbakan olursa varya IMF i dolandırır tabi kendine geçirir o ayrı mesele türkiye kalır ortada