folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cem Uzan AKP"Yi Uzaydan Vuracak

Cem Uzan AKP"Yi Uzaydan Vuracak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    akp den daha kötü bi yönetim sergileyeceğini sanmıyorum

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasincelik1987
    yasincelik1987's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    akp den daha kötü bi yönetim sergileyeceğini sanmıyorum
    -----------------------------

bencede foxxly

BİR MÜSLÜMANIN 3 KASE BALI VARSA 3 ÜNÜ YESİN BAĞIRSAĞINDA ÇIRÇIR OLSUN 1 DAMLA POK KALMASIN HEPSİNİ SIÇSIN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    söylediklerini yapmayacaklarını ya da yapamayacağını nereden biliyorsunuz....boyle eleştri yaparkende biraz akılcı olun!...bu cumhuriyete cumhurbaskanı olmak için can atan(çiftçiye ananıda al git lan! diyen,apo piçine sayın askerlerimize kelle diyen,ülkenin her karışını yabancılara satmaktan çekinmeyen,hizbullah teror orgutu liderinin onunde diz cokmus fotografı olan vs..) birinden daha milliyetçi oldugu kesin...üstelik kendi dewletini değil a.b.d yi dolandırmıstır..ben arkasındayım kardesim.. ki genc partili olmamama ragmen
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

uzan grubunun sonucunu gördük battı elbette hala saklı paraları var

akıllı türk insanı bu adama vermez elini

3 aylık hamilemi olurmuş deli hastanesinden kaçtı diycemde neyse . 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Ötekiler başa gelmişte nolmuş bu gelsinde bunuda görelim... Ayrıca adamda lider vasıflarıda var. Gerektiginde her yere rest çekebilecek adam.... Çapa ya gittiginizde oraya yapılan bagışlara bakında Uzan soyadımı var Erdogan mı  baykalmı görürsünüz...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

batmadı batırıldı..sen düşmanının güçlü olmasını istermisin!...üstelik butun ipler senin elindeykenn bu bir!...

ikincisi ganimet kardes sen kendini fena kaptırmısın hamilelik 3 aya incek muhabbeti safsatadan baska bişey değil...gülüyorum sana

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    sadece abd yi değil kendi mudilerini ve bu devletide dolandırmış bi şahıs kendisi ayrıcada bide o gelsin bakalım düşüncesi çok ilginç geldi bana beni zikseler gene bu m.k herifine oy vermem...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    vurur vurur. 3 frekans değil 33 frekans alcak nolcak. millet bilio ne mal olduunu. yani inş biliodur

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    bu adamaa ne oy verecen ya uzaya çıkınca sanki oyları mı artacak

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    cem uzan kolpa yapmaz da başbakan olursa varya IMF i dolandırır tabi kendine geçirir o ayrı mesele türkiye kalır ortada

şiddete meyalim vallahi dertten..
Toplam Hit: 6017 Toplam Mesaj: 50