Cem Uzan AKP"Yi Uzaydan Vuracak
-
la bırakın ya, bu söylediklerinize gerçekten inanıyomusunuz? bu adam gelse asıl ülke satmayı o zaman görün.
-
ßu adam iktidar olursa varya tayibin ..... anladınız siz :D ßu adam'da cok zehir gibi kafa war ama ülkeyi kalkındırma olarak kullansa varya süper olur...
-
Dolandırıcı adamdan bi züküm olmaz,adam türkiyenin t'sinden başlar e'sine kadar satar bi güzelde kendini temize çıkarır ohhhh...Doru düzgün de parti yok temiz isimli adam akıllı bi lider çıksa bi parti kursa direk seçilir bence..
-
Kızların Sadeiiceee arkadaşıuz!. demesi yasaklanacak
Cem Uzan.
-
-
cem uzan kral adam gerisi yalan yani:D
-
adam reklamlarda mazlumu oynuyor ,
bana , çocuklarıma , karıma yapılmayan kalmadı diyor ,
abisinden ve babasından nedense hiç bahsetmiyor , finansbankta yapılan yolsuzluktan , çift kayıt sisteminden bahsetmiyor , yatlarındaki yatak odalarına koydurduğu gizli kameralardan bahsetmiyor , çiftliği basıldığında dvelet el koymasın diye gizli bölmelerde sakladığı mal varlığından bahsetmiyor
Bu adam başa geçsin tüm Türkiye ye şantaj yapar ,
-
myth misin nesinla dallama :D ne diyon sen sen git kumda oyna
-
student bunu yazdı:
-----------------------------adam reklamlarda mazlumu oynuyor ,
bana , çocuklarıma , karıma yapılmayan kalmadı diyor ,
abisinden ve babasından nedense hiç bahsetmiyor , finansbankta yapılan yolsuzluktan , çift kayıt sisteminden bahsetmiyor , yatlarındaki yatak odalarına koydurduğu gizli kameralardan bahsetmiyor , çiftliği basıldığında dvelet el koymasın diye gizli bölmelerde sakladığı mal varlığından bahsetmiyor
Bu adam başa geçsin tüm Türkiye ye şantaj yapar ,
-----------------------------Bak bu tespit doğru.
Şimdi kendi fikrimi söyleyeyim; Cem uzanı gördüğümde böyle yapmacık tavırlar koca köşkün şımarık küçük kızı havaları nasıl sikerim dürtüsü ne bileyim bu tip şeyler düşüyor aklıma. Dolandırıcılar miting yapmış buda kalkmış önde bayrak çekmiş gibi bir durum var ortada. Benim fikrim bu.
Bide değişik bir durum var konuyla ilgisi yok gibi birşey ama yeri gelmişken söyleyim.
Akp ci değilim ama yiğidi öldür hakkını yemeci bir insan olarak haberlerden habersiz insanlara sesleneyim. Tayyipin öcalana sayın dediği bir olay yok ortada tamamen iftira olduğu ortaya çıktı şimdi boyuna kelle, sayın muhabbeti yapan arkadaşlar bu söylevlerini bir daha gözden geçirsin. Bir ülkenin başbakanını karalamak kolay bir şey değildir..