Cem Uzan Başarılar Diliyor Öss İçin...
-
17 Haziran 2007′de yapılacak ÖSS sınavında başarılar!
SEVGİLİ GENÇLER
Bugün de Üniversiteye hazırlık kursunda yorucu bir gün geçirdiniz.
Allah kolaylık versin…
Size 17 Haziran 2007′de yapılacak ÖSS sınavında başarılar diliyorum.
Haklı olarak üniversite seçme sınavını,gideceğiniz üniversite ve istikbalinizi düşünüyorsunuz.Bu arada biliyorsunuz 22 Temmuz’da genel seçim var.Sizler de bu seçimde ilk defa oy kullanacaksınız.Lütfen,mutlaka sandığa gidip,doğru gördüğünüz,sizin,ailenizin,arkadaşlarınızın ve ülkenin problemlerini halledeceğini düşündüğünüz partiye oyunuzu verin.
Ve,artık mesuliyet sahibi GENÇLER olarak kararınızı hür iradenizle verin.
CEM UZANGENÇ PARTİ GENEL BAŞKANI
kaynak:http://www.gencturkgucu.org/
Şu Türkiyede en sempati ile baktığım parti başkanı :D
-
başkanların en kralı bu yyaa :)
-
sktirsin..
-
öss sınavı anlatım bozukluudur :P öss zaten sınavdır
-
Bu hafta içinde yaptıı konu$malardan bi tanesindede "mazot 1 ytl o-la-cakkk" diodu :D bide öss ci gençliğe ba$arılar diodu v ardından "İnşallah bu son öss olacak" diodu :D
-
en büyük başkan bizim başkan yürüüü tutar seni hehehe :D
-
Acaba , Bankaların içini boşalytıp yurtdışına kaçanlar hakkında ne yapacak ?
Yakalayıp hepsini Türkiye ye getireceğiz diyor mu ?
Belki abisi ile babasını özlemiştir de..
-
amk bu banka olayında herkes parasını almadı mı :S adam motorola'yı dolandırdı derdi bizimkileri sardı :S
-
bu başkandan uzak durun sevdini s*k*yor)))
-
Adamın herşeyine el koydular sonra borcunu öde dediler.Tayyip sütten çıkmış akkaşık sanki.Bu akpci zihniyete inat cem uzan diyorum amk.Gidip baykal malınamı oy vereceğim yada ecevit döneminde oturmayı ve susmayı çok seven şimdi kuyruğuna basılmış kediler gibi bağırarak milliyetçilik ayaklarına yatan devlet bahçeliyemi.
-
Ne kadar siyasetten anliyorsunuz, ne kadar icindesiniz de BU SAHIS diyorsunuz gencler ? Neyine guveniyorsunuz bu adamin?, hangi hayirli isini gordunuz memleket adina ?
Bu kisinin soy agacina bakin bir, Turkiye'yi satmasin sonra. ('Oy kullanma hakki' yasinin degismesi lazim, eskiden insanlar daha cabuk olgunlasir, bilinclenirdi, simdi bakiyorumda arkadan gelenler 2 geri 1 ileri.)