folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cem Uzan Başarılar Diliyor Öss İçin...

Cem Uzan Başarılar Diliyor Öss İçin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Ne kadar siyasetten anliyorsunuz, ne kadar icindesiniz de BU SAHIS diyorsunuz gencler ? Neyine guveniyorsunuz bu adamin?, hangi hayirli isini gordunuz memleket adina ?

Bu kisinin soy agacina bakin bir, Turkiye'yi satmasin sonra. ('Oy kullanma hakki' yasinin degismesi lazim, eskiden insanlar daha cabuk olgunlasir, bilinclenirdi, simdi bakiyorumda arkadan gelenler 2 geri 1 ileri.)

Adamın barajı bile varken, ne için satacak ki Türkiye yi ?

Daha ne isteyebilir ki ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    yaw aydın doğanla terstiler siyasete de atılınca herkesle ters oldu ve çöküşü başladı a.q hep o aydın doğan yüzünden

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    Blackplus bunu yazdı:
    hojucuk bunu yazdı:

ezbere konusan sensin, UZAN ailesinin soy agacina bak sonra gormek istedigin konuma yakisiyor mu tekrar dusun.

bu arada sadece AMERIKAYI dolandirdi demissin, İmar Bankasi nasil bosaldi hoca ?

http://www.gencturkgucu.org/?p=177 burda yapılmış bir izahat benim ezbere konuşma gibi bir huyum yok TV den izlediklerimle de hiç bir zaman yola çıkmadım.Türkiyedeki diğer partiler ve liderler içinde yine uzan daha iyidir.Birde bu adamın soy ağacı diyorsaunda bu adamın dedesi kurtuluş savaşınbda şehit olmuş diye biliyorum.Neyse polemiğe dönüştürmeyelim.

hacı iyisin hossun da dedesi sehit diye sucu yok mu dedesi sehit olan sahtekar  dolandırıcı olamıyo mu..ona bakarsan adamın babası da sahtekar bu da saktekar :D cem uzanın her tarafı adam olsa nolur mazot 1 ytl olcak yok su olcak yok bu olcak sanki dierleri bilmiyo mu bunları yapmayı..yapamaz deil yapar ama sonra kol gibi acık olcak..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    Banka kravatla nasıl soyulur? banka sahibi olarak yakınlarına dayarsın krediyi,ödetmezsin...vatandaşada cazip gösteririsin yüksek faiz veriyoruz dersin.sonrada vatandaştan gelen mevduat krediye gittiği ve oda ödenmediği için ''''görev zararı ''' dersin.nasıl olsa devlet garantisi varya mevdauat faizine .sonra devlet öder vatandaşın parasını. yani devletin haksız yere ödeme yapması hepimizin soyulması anlmaına gelir.buda kravatlı milli hırsızlıktır. sizler internetin başındaysınız okumuş insanlarsınız bırakın Allah aşkına.şimdi neden soyulmuyor?  bankalar kara geçiyor? nereye kaçtı bu hırsızlar?hırsız kimi dolandırırsa dolandırsın hırsızdır.Fatih sultan mehmet bile bir yahudinin yüzünden eli kesilecekken yahudinin affetmesi üzerine kurtuldu.

You set up her pickle which you loved
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TIGER_07
    TIGER_07's avatar
    Erkek
    ya hacılar ben anlamıyorum.bu adam ülkenin başına gelirse satar diyolarda.e zaten tayyep ülkemizi göz göre göre işine gelene parsel parsel satıyo.Benim görüşüm cem uzan siyasete girmeden öncede iyi şeyler yaptı,başa gelirsede iyi şeyler yapacak gibime geliyor. 

TBT ordusundan TSK ordusuna transfer olan mürit
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo
    AKPliyim üyeyim teşkilatın istediği yerlere para yardımı yaparım gider onlarla namaz kılarım :P

2 senedir kazandığım parayı aklınız hayaliniz almaz :) parayı katlamamın sebebi sıcak paranın paradan para kazanmaya gelmesi ve finansın reel sektöre aktarımının minimum seviyede olması, nedir bu:) olay şu tasarruf yüksek yatırım yok :P yatırım olmayınca para finansta kalıyor istediğimiz gibi parayı maymun ediyoruz devleti içeride borçlandır, dışarıda borçlandır aracı ol parayı götür.

Uzan konusu... İmar Bankası, diğer bankalar Ecevit Bahçeli hükümeti döneminde, hazine bonosu karşılığı olmadan repo yapmıştır, takasbankta, imarbankası ve diğer bankalar verilen kağıdın karşılığı yok (bono karşılığı kağıdın üzerinde bonoya ait nolar olması lazım) işte bu yüzden İmar Bankası kapatıldı :) öteki bankalara neden dokunmadılar :P canları istemedi, İmar Bankasının misyonu Uzan ailesinin yatırımlarını finanse etmekti

Uzan ailesi çok büyüdü aşırı büyüdü, dışarıdan içeriden kontrolü zor hale geldi, iş dünyası küresele uzan ailesi ulusala yakındı uzanlar ithali ikame politikasıyla çalışıyordu çeaş kepez öteki şirketleri ne kadarı yabancıydı sıfırı. iş dünyası liderlerini küreselden yana seçti, düğmeye bastılar erdoğan gibiler sadece maşadır :P haha adam otobüs şöförü neden onu suçluyorsunuz ki :)

Uzan ailesi için ne diyelim? biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar, Motorola konusu net uzanlar motorolayı dolandırmadı, motorola telsimi ele geçirmeye çalıştı başarısız oldu telsimi alsaydı baz istasyonları da motorolanın oluyodu motorolayla american army arasında sıkı bağlantı var stratejik iş, kolaymı Abd devini yenmek. Dolandırdı diye atıp tutanlar belge gösteremez gazete küpürü ve dedikodular üzerine giderler.

Ne demişler tecavüzü engelleyemiyorsan ondan zevk alacaksın + dünyalığımı kurdum banane a.q. AKP rulezz şerefsiz memleketi düşünmüyor demeyin halk böyle istiyor ben napıyım :P tatlı tatlı yesinler acı acı zıçıcaklar ben orda burda yazar vicdanımı rahatlatırım ruhumu sattım gerisi boş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

adam o barajın dışında 7 baraj önerisinde daha bulundu ama iktidar istemedi neden mi? çünkü barajlar yapıldıktan 20 yıl sonra Turkiyede Elektrik Bedava olucak düzeye gelicekti , adam istihdamı sağladı ama iktidar önünü kesti,

imar bankasından millet 3-5 kuruş fazla faiz almak için gidip off shore yatırıyorsa hesaplarını sorunlarına katlanacaklar,

cem uzan bugün iktidar olsun oraya 10 tane baraj diker ve gider mazotu 1 ytl dğeil 1 kuruş yapar a.ko.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HULALOT
    HULALOT's avatar
    Erkek

tabiiii oy verelimde cebimizdeki son kuruşuda o alsın

şu linke bakın hele http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=242592&comments=all

DEME ÖYLE BÖYLE BİR SÖZ ,ERKEKSEN SENDE SÖYLE BÖYLE BİR SÖZ!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    Biraz mantıklı düşünelim şimdi adamın MAL varlığına el konmadan önce dünyanın ilk 100 zenhini arasındaydı diyorlar.Yani bu nedemek bizim ülkemizim ekonomi olarak daha güçlü sayılır bir nevi.Adamın o parası 99999999999999.... cedddine yeterdi demi niye siyasete girdi o zaman ? Madem bu adam namussuzdu ne den parti kurduktan sonra mallarına el kondu teker teker ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cem uzanın ta amk ben akp neyse cem uzanda aynı bok mazotu 1 ytl yapacam diyen adamdan ne bekleyeceksinki zaten.Mazotun fiyatını cem uzan nasıl belirliyor sorması ayıptır ? bi yerden çakacak ordan çıkaracak ülkenin a.kor cem uzan.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 4840 Toplam Mesaj: 33