Cem Uzana Giresun Şoku
-
---
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Adam ömründe ilk defa doğru birşey söyledi namussuzum fındık 8 ytl olacak :)
-----------------------------
muhaha guzeldı :) -
---
-
Öncelikle o adama git doğuda askerlik yap diyen kişi geçen seçimlerde oy verdiği tayyip in oğlunu askere gönderecek bu benden 1.
http://www.youtube.com/watch?v=-S-R7yRsn-c bu da pit10 üstaddan 2.
3 ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir "Hangi durumda olursanız olun beni geriye çağırma gafletinde bulunmayın. Ben de etten kemikten bir insanım ve zamanım geldiğinde ruhum bedenimden ayrılacak. Eğer gün gelir beni geriye çağırırsanız bu sizin chalet dönemini yaşadığınız demektir. Amacınız beni çağırmak yerine hepiniz birer Mustafa Kemal olun" demiştir. (Cem uzan bir mustafa kemal dir demiyorum cahillik edipte yazımı kimse buna yormasın ben u yazıyı okuyan sana söylüyorum).
Ve benim şahsi görüşüm Atam bu gün TBMM nin kapısından içeriye girse siz sanıyormusunuz ki bir tanesi ni asmasın kellesini kafasında bıraksın.
-
o 50 kişide geyik olsun die gelmiştir gördü babayı cem uzan gelmez uğramaz artık giresuna bi bok sandı bu da kendisini aq :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------3 ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir "Hangi durumda olursanız olun beni geriye çağırma gafletinde bulunmayın. Ben de etten kemikten bir insanım ve zamanım geldiğinde ruhum bedenimden ayrılacak. Eğer gün gelir beni geriye çağırırsanız bu sizin chalet dönemini yaşadığınız demektir. Amacınız beni çağırmak yerine hepiniz birer Mustafa Kemal olun" demiştir. (Cem uzan bir mustafa kemal dir demiyorum cahillik edipte yazımı kimse buna yormasın ben u yazıyı okuyan sana söylüyorum).
Ve benim şahsi görüşüm Atam bu gün TBMM nin kapısından içeriye girse siz sanıyormusunuz ki bir tanesi ni asmasın kellesini kafasında bıraksın.
-----------------------------ahanda her fırsatta atam nerdesin? geri gel!! bizi kurtar!! diyen aciz insanlara kapak olduğu andır...
dediğin gibi atatürkü bu gün meclise girse hem o siyasete din karıştıraları,hem laikilk ve kendi(atatürk) arkasına sığınıp siyaset yapanları,yada kuru kafacıları hepsini ama hepsini yok ederdi şimdi bi kısım çıkıp der sen atatürke diktatörmü diyorsun öldürür we ne demek diye ben atatürke diktatör demiyorum ama atatürk her zaman olması we yapılması gerekeni yapmıştır
-
kendi adamlarıdır amk :D parayla gelmiştir o 50 kişide.
-
Cem Başkana ayıp etmiş bir il olarak hatırlayacağız giresunu :)
-
koca giresunda 50 akıllı adam varmış işte :)
-
Muhahahahh ReziLLik ((: