folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cem Uzana Giresun Şoku

Cem Uzana Giresun Şoku

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

---

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    Adam ömründe ilk defa doğru birşey söyledi namussuzum fındık 8 ytl olacak :)
    muhaha  guzeldı :)

mimi " yim ben ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

---

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Öncelikle o adama git doğuda askerlik yap diyen kişi geçen seçimlerde oy verdiği tayyip in oğlunu askere gönderecek bu benden 1.

http://www.youtube.com/watch?v=-S-R7yRsn-c bu da pit10 üstaddan 2.

3 ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir "Hangi durumda olursanız olun beni geriye çağırma gafletinde bulunmayın. Ben de etten kemikten bir insanım ve zamanım geldiğinde ruhum bedenimden ayrılacak. Eğer gün gelir beni geriye çağırırsanız bu sizin chalet dönemini yaşadığınız demektir. Amacınız beni çağırmak yerine hepiniz birer Mustafa Kemal olun" demiştir. (Cem uzan bir mustafa kemal dir demiyorum cahillik edipte yazımı kimse buna yormasın ben u yazıyı okuyan sana söylüyorum).

Ve benim şahsi görüşüm Atam bu gün TBMM nin kapısından içeriye girse siz sanıyormusunuz ki bir tanesi ni asmasın kellesini kafasında bıraksın.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    o 50 kişide geyik olsun die gelmiştir gördü babayı cem uzan gelmez uğramaz artık giresuna bi bok sandı bu da kendisini aq :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

3 ve son olarak Mustafa Kemal Atatürk şöyle demiştir "Hangi durumda olursanız olun beni geriye çağırma gafletinde bulunmayın. Ben de etten kemikten bir insanım ve zamanım geldiğinde ruhum bedenimden ayrılacak. Eğer gün gelir beni geriye çağırırsanız bu sizin chalet dönemini yaşadığınız demektir. Amacınız beni çağırmak yerine hepiniz birer Mustafa Kemal olun" demiştir. (Cem uzan bir mustafa kemal dir demiyorum cahillik edipte yazımı kimse buna yormasın ben u yazıyı okuyan sana söylüyorum).

Ve benim şahsi görüşüm Atam bu gün TBMM nin kapısından içeriye girse siz sanıyormusunuz ki bir tanesi ni asmasın kellesini kafasında bıraksın.

ahanda her fırsatta atam nerdesin? geri gel!! bizi kurtar!! diyen aciz insanlara kapak olduğu andır...

dediğin gibi atatürkü bu gün meclise girse hem o siyasete din karıştıraları,hem laikilk ve kendi(atatürk) arkasına sığınıp siyaset yapanları,yada kuru kafacıları hepsini ama hepsini yok ederdi şimdi bi kısım çıkıp der sen atatürke diktatörmü diyorsun öldürür we ne demek diye ben atatürke diktatör demiyorum ama atatürk her zaman olması we yapılması gerekeni yapmıştır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    kendi adamlarıdır amk :D parayla gelmiştir o 50 kişide.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    Cem Başkana ayıp etmiş bir il olarak hatırlayacağız giresunu  :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    koca giresunda 50 akıllı adam varmış işte :)

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Muhahahahh ReziLLik ((:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 5031 Toplam Mesaj: 36