Cem Uzana Giresun Şoku
-
Giresunlu insanlar zekidir, kendilerini kullandırtmazlar, hatta fazlasıyla uyanık ve 3 kağıtçı olurlar, kendimden biliyorum :)
-
babayı alsın o hortumcu üçkaatcı
-
ehehe bu eleman geçtiğimiz seçimde geldiğnde kral gibi karşılanmıştı çocuklara 20 lik dağıtmış 100 den fazlada fotoğraf çektirmişti... Ayrıca giresunda bi futbol klübüne 100 milyarlık çek yazöıştı ne günlerdi onlar :) tabi çekin karşılığı var mıydı bilemem....
-
YazıK oLmuş.)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Oradaki 50kisi teayyip e toplanan binlerce kisiden daha akilli ama :)
-----------------------------Akıllı yada salak kavramını tayyibin mitingine giden veya gitmeyen diye ayırıyorsun ya :) aklından şüphe ediyorum :)
-
cem uzan izmire gelmişti ben otobüs durağında arkadaşlarla otobüs bekliyom bu geldi aramızda 2-3 metre var bu el salladı bize bende karşılık olarak hareket çektim yaşlı amcanın bi tanesi geldi yanıma aferin olum aferin doru zamanda doğru hareket önemlidir dedi :D bizde topluca gülmekten yıkıldık yerlere tabi:D
-
doğru öyle ayırmamak lazım.Ülkeyi satması üzerine, dini sömürmesi , apoya sayın demesi, müslümanları tarikati kullanması, şehtlere kelle demesi, terore karşı çıkıp girin diyemeyip karı gibi kıvırması, toprağı satıyorsak alıp götürmüyorlar ya demesi üzerine hala gidip destek verenler salak compü arada fark var.rıfat kısmen doğru söylüyor.İlkinde değil bunlara karşı gidenlerde bozukluk var.
Fakat şurda saçmalandı şimdi chp, mhp, dyp üçgeninde akp karşıtı oylar dönüyor 100 oydan 30 unu akp alsa geriye 70 kalıyor.60 oyu bir partiye gidip toplanacakken salaklık ile 20 şer 30 ar bölünüyor sonuçta?Yine akp kazanıyor.
Çok akıllı adamlarız dimi.Ben bitirim sen bitirirsin.Oturup chp, mhp, dyp bir olamıyor.Olacak cesaretleri yok.Amaçları ülkeleri değil amaçları kendi akrabaları kendi cepleri.ŞErefsizler.Hepsi şerefsiz başka birşey dememe de gerek yok.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------doğru öyle ayırmamak lazım.Ülkeyi satması üzerine, dini sömürmesi , apoya sayın demesi, müslümanları tarikati kullanması, şehtlere kelle demesi, terore karşı çıkıp girin diyemeyip karı gibi kıvırması, toprağı satıyorsak alıp götürmüyorlar ya demesi üzerine hala gidip destek verenler salak compü arada fark var.rıfat kısmen doğru söylüyor.İlkinde değil bunlara karşı gidenlerde bozukluk var.
Fakat şurda saçmalandı şimdi chp, mhp, dyp üçgeninde akp karşıtı oylar dönüyor 100 oydan 30 unu akp alsa geriye 70 kalıyor.60 oyu bir partiye gidip toplanacakken salaklık ile 20 şer 30 ar bölünüyor sonuçta?Yine akp kazanıyor.
Çok akıllı adamlarız dimi.Ben bitirim sen bitirirsin.Oturup chp, mhp, dyp bir olamıyor.Olacak cesaretleri yok.Amaçları ülkeleri değil amaçları kendi akrabaları kendi cepleri.ŞErefsizler.Hepsi şerefsiz başka birşey dememe de gerek yok.
-----------------------------haklısın doğru söylüyorsunda şimdi işler üsttekilerle bitmiyo aşağıda belediye başkanı cartı curtu bi sürü parti elemanı var bunlar yerlerini kaybetmek istemiyo sende olsan istemezsin belki bu iş belli olmaz şartlara bakar birleşmek öyle kolay olmuyo yani ama senin düşüncenede aynen katılıyorum
-
la bulancak da benm ex aşkım war :)
kısmetse ağustos da yanındaım okumaya gitti kaldı orda :) biaz özlem giderekde :)
sallaın cemi :D
-
tbt tarihinde ilk defa zumsuk'a katılıorum :)