Cem Uzan"Dan Şok Teklif!
-
"Vodafone kimseyi işten çıkarmasın, şirketi bana satsın"
600 çalışanı işten çıkaracağı belirtilen Vodafone önünde ana baba günü yaşanıyor.
Haberturk.com'un duyurduğu bu olaydan sonra Medyafaresi.com, Cem Uzan'a ulaştı.
TMSF tarafından el konulan Telsim'in sahibi Cem Uzan, Vodafone'a acil bir çağrı yapıyor.
"VODAFONE GİDECEK, TELSİM GELECEK"
Cem Uzan Medyafaresi'ne yaptığı açıklamada, Vodafone yönetiminin hiçkimseyi işten çıkarmaması çağrısında bulundu. Uzan, "Vodafone kimseyi işten atmasın. İşten çıkarmaları durdursun. Eğer Vodafone şirketi satmayı düşünürse hemen görüşmeye hazırım. Vodafone'u satın alarak, tekrar Telsim'e çevireceğiz."kaynak : http://medyafaresi.com/index.php?hid=22167&cid=3
-------
ne kadar doğru bilinmez ama bu adamdan herşey beklenir.Türkiye'de %6 bile oy oranı almışsa...
-
cem uzan rulaz :Q
-
paraları bitiyor herhalde ki tekrar ülkeyi soymaya geliyor
-
gelip alsın lan ne var? türk telekomu özelleştirenler utansın..
-
UZAN başbakan olsun 4yıla ab sıtandartlarını bırakın isviçre standartlarını geçeriz =) uzan rulz :D
-
gelsin cem uzan ingilizden daha hayırlı çıkar. bu adam ülkede istihdam oluşturan birisi para ülkede kalıyor yeni yatırımlar yapıyor. ya vodafone ne yapıyor? sahipleri paraları londrada 5 çayında paylaşıyorlardır herhalde.
-
Evinin havuzlarının içindeki kontörler le alır bence,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
Evinin havuzlarının içindeki kontörler le alır bence,
Olabilitesi var :D -
cem uzan gelsin varya........ =) bu adamdan çook umutlanıyorum.
-
yaşasın yalnız degılmısım .....bu adamı seviyorum abi ya satar bu devleti yada adm eder herkesi
-
antivirus bunu yazdı:
paraları bitiyor herhalde ki tekrar ülkeyi soymaya geliyor
-----------------------------Cem Uzan Türkiyede birini dolandırmamıştır.Cem Uzan Amerikanın Motorola şirketini dolandırmıştır iyide olmuştur.Allahın amerikalısı,ingilizi,arabı alıcağına Cem Uzan alsın.