Cem Uzan"Dan Şok Teklif!
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------antivirus bunu yazdı:
-----------------------------
paraları bitiyor herhalde ki tekrar ülkeyi soymaya geliyor
-----------------------------Cem Uzan Türkiyede birini dolandırmamıştır.Cem Uzan Amerikanın Motorola şirketini dolandırmıştır iyide olmuştur.Allahın amerikalısı,ingilizi,arabı alıcağına Cem Uzan alsın.
-----------------------------Hayır. Cem Uzan Türkiyeyide İmar Bankasında çok büyük vergiLer kaçırarak doLandırmıştır. Bana göre devLet, Cem Uzan' nın yararından çok zararını gördüğü için tutukLamış, foyasını açığa dökmüştür.
AsLında biraz bu motoroLayada değinmek istiyorum. :D MotoroLa işiyLe Cem Uzan; motoroLayı öyLe bir kitLemiştir ki; motoroLa'nın ne avukatLarı ne de başındaki her kimse Cem Uzan'ın vurduğu bu kiLitdi çözememiştir.
(Bkz. Cem Uzan tuttukLanmadan önce motoroLa teLefonLarının rekLam sayısı)
(Bkz. Cem Uzan tuttukLandıktan sonra motoroLa teLefonLarının rekLam sayısı)
Ayrıca(Bkz. Şu anda varoLan motoroLa cep teLefonLarı ticareti ve piyasası)
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------bu adam ülkeyi satar bizide içinde promisyon die verir :S :)
Kemal sunalın bir filmi vardi...satiyorum köyü yaşlilar ve cocuklar bedava diye onu hatırladım amk :D
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------bu adam ülkeyi satar bizide içinde promisyon die verir :S :)
-
bu adam alirsa fena olmaz rekabeti artirir:
-
sanki tayyip ülkeyi satmıyor ha :D
-
vala bilse turkcell satılık onuda alır adam bok gibi para var :)
-
G*tündeki donuna kadar el koydular hala alıcam alıcam diyo.
Yürrü beh...
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sanki tayyip ülkeyi satmıyor ha :D
-----------------------------ne güzel dedin lan, helal =))))))
-
Yeah bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------sanki tayyip ülkeyi satmıyor ha :D
-----------------------------ne güzel dedin lan, helal =))))))
ne kdar net görüşlüsünüz... ayy ne güzel satıyo bak bide onaylıyorsunuz ne güzel satıyo lan helal sana ... :S -
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------G*tündeki donuna kadar el koydular hala alıcam alıcam diyo.
Yürrü beh...
-----------------------------cem uzan'ın TR deki malvarlıgına el konuldu... O da toplam servetinin ya 3te1 i yada 4te1 iydi... yani donuna kadar aldıkları falan yok böyle zeki bi adam bütün malvarlıgını tek bi yere yogunlastıracak kadar salak degil :D
Ayrıca dolandırıcı falan diyenler var pırlantadan vergi alınmayan bir ülkede yaşıyorsunuz...Mısırdır yumurtadır 1 günlük kdv oynamaları vs hiç mi gözünüze çarpmadı... acaba oyun olsun diyemi onlar yoksa dolandırmak için mi? daha kimbilir neler vardır da ögreniriz ilerde