Cem Yılmaz Yine Kırdı Geçirdi
-
http://videonuz.ensonhaber.com/izle/cem-yilmaz-yine-kirdi-gecirdi
Agalar videonun tamamını arıyorum.Bulabilir miyiz ?
-
daha bugün olmuş hacı bekle 1 2 güne düşer muhtemelen :)
-
seoları güzel eleştirmiş,
bir şu no:1 i anlamadım nerede bu no:1 her yer no:6 no:7 birde bu seoları arkadaş.
Nautilus tarafından 22/Kas/12 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ilk yedi dakika ses net görüntüyü siktir et zaten..
http://www.youtube.com/watch?v=aJtxK1fp13U
-
doğum fotoğrafçısı .) ahahah .)
-
Hacım bu adam . Eski gençlik hallerini çok seviyor idim. Sonradan ,yavşağın teki oldu çıktı. artık espirilerinde bi kalitede göremiyorum açıkcası. Yaş olmuş 45.. espiri yapacam diye debeleniyor. tonlarca parayıda kazanmışken, hala fukara edebiyatında takılı kalmasıda beni tiksindiriyo:) biz salağızya:)
cracker tarafından 22/Kas/12 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
cracker bunu yazdı
Hacım bu adam . Eski gençlik hallerini çok seviyor idim. Sonradan ,yavşağın teki oldu çıktı. artık espirilerinde bi kalitede göremiyorum açıkcası. Yaş olmuş 45.. espiri yapacam diye debeleniyor. tonlarca parayıda kazanmışken, hala fukara edebiyatında takılı kalmasıda beni tiksindiriyo:) biz salağızya:)
fukara edebiyatından kasıt nedir mesela?
-
cracker bunu yazdı
adam espri kalitesini yükselttikçe, bazılarının kafası almıyor normal.
-
cracker bunu yazdı
Katılmamak elde değil, yüzüde eskidi artık,
-
takip
-
takibe devam düşünce izleriz. Yenisi çıkana kadar en iyisi bu. Cem yılmaz gibi başka bu tarz gösteri yapan yok. Diğer hepsi taklit. Taklidi herkes yapar kendi çapında