Cemil Özeren(Ayna Grubundaki Kel Kafalı Olan) Hastanede (Ölebilir)
-
her canlı ölümü tadacaktır hacı. allah acil şifaler versin.
-
ve öldü.
@yani ?
ne olmuş ölemezmi adam terminator mü ?
BerkayCit tarafından 20/Kas/12 16:50 tarihinde düzenlenmiştir
-evet değilmiş. -
swordfish bunu yazdı
yani ?
ne olmuş ölemezmi adam terminator mü ?
gazetede öldüğünü okuyunca aklıma sen geldin,
nedendir bilmem, içimden yazmak geldi.
Allah rahmet eylesin, severek dinlerdim..
Kaan tarafından 20/Kas/12 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
"İçimiz çok yanıyor. Çok üzgünüz. Canımız, kardeşimiz, arkadaşımız, dostumuzu kaybettik. Bilinci açıkken en son yanına girdiğimde şakalaşmıştık. Gülmeyi çok severdi. Bana 'Erhan buradan çıkar mıyım?' demişti. Ben de 'Çıkacaksın tabi ki kardeşim' demiştim. Hepimizin başı sağolsun." Erhan GÜLERYÜZ
BerkayCit tarafından 20/Kas/12 17:14 tarihinde düzenlenmiştir -
değerli bir adamdı sevenlerinin başı sağ olsun
-
Neden üzülüyorsunuz lan? Ben şahsen bir gram üzülmedim.
-
KrypT bunu yazdı
sahsen benim aklıma 7 yasımda alanya'dayken, ayna'nın aksamları televizyonda verilen klipleri aklıma geliyor.
sacma gelebilir ama cocukluguma döndüm bu adamın haberinden sonra, ona canım sıkıldı.
yani söyle, oturup severek dinledigim bir grup degildi belki, lakin o günler geldi aklıma, üzüldüm.
-
acayip üzüldüm.
çocukluğum geldi aklıma.
ceylan o ara yeni patlamış servisle okula gidiyoruz kastamonulu ismail abi sürüyor tey teyy 15 sene geçmiş..
-
Andrei bunu yazdıKrypT bunu yazdı
sahsen benim aklıma 7 yasımda alanya'dayken, ayna'nın aksamları televizyonda verilen klipleri aklıma geliyor.
sacma gelebilir ama cocukluguma döndüm bu adamın haberinden sonra, ona canım sıkıldı.
yani söyle, oturup severek dinledigim bir grup degildi belki, lakin o günler geldi aklıma, üzüldüm.
Ben de o yaşlardayken gitmiştim bir konserine, ama nedense bende öyle bir his uyandırmadı. Ortalama bir müzisyendi hacı ne bileyim. Müslüm Baba ölse üzülürüm biraz bak.
krypt tarafından 20/Kas/12 21:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah rahmet eylesin.... Mekani cennet olsun...