folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cemil Özeren(Ayna Grubundaki Kel Kafalı Olan) Hastanede (Ölebilir)

Cemil Özeren(Ayna Grubundaki Kel Kafalı Olan) Hastanede (Ölebilir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Nedense hiç üzülemiyorum şu tip haberlere.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ben sahsen gormedim ama ablam sliple pozlar verdiğini falan soyledi ha bu sarkılarının cocuklugumuzun efsanesi oldugu gerceğini değiştirirmi hayır. allah rahmet eylesin diyelim.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Neden üzülüyorsunuz lan? Ben şahsen bir gram üzülmedim.

sahsen benim aklıma 7 yasımda alanya'dayken, ayna'nın aksamları televizyonda verilen klipleri aklıma geliyor.

sacma gelebilir ama cocukluguma döndüm bu adamın haberinden sonra, ona canım sıkıldı.

yani söyle, oturup severek dinledigim bir grup degildi belki, lakin o günler geldi aklıma, üzüldüm.

Ben de o yaşlardayken gitmiştim bir konserine, ama nedense bende öyle bir his uyandırmadı. Ortalama bir müzisyendi hacı ne bileyim. Müslüm Baba ölse üzülürüm biraz bak.

türkiye standartlarının çok üstünde bi müzisyendi..

ölünce sevemezsem seni

gelincik

severek ayrılanlar

kiziroğlu

biz akdenizliyiz

ceylan

arzu gızım

bu parcalar hala dinleniyor günümüzde ve bunun gibi parcalar (duygu yüklü içten samimi ve müzik olarak çok kaliteli) yapan baska bi grup yok. hepsi özenti çakma mk. adamların kendine has stilleri vardı.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Vallaha Ayna grubunda çok kaliteli müzikler yapmış bir sanatçıdır kendisi. Kaliteli müzisyenlerdendi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin. Biz yaştaki kim dinlemedi/sevmedi ki

http://www.youtube.com/watch?v=jn7NDK5DfbM

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşları zorla üzecek değiliz üzülmesinler.

Değer verdiğimizi iyi bir abimizdi. Allah Rahmet Eylesin. 

( Hala Severek Dinlerim. Geride Bıraktıkları Eserleri için Kendilerine Teşekkür Ediyoruz )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

ben sahsen gormedim ama ablam sliple pozlar verdiğini falan soyledi ha bu sarkılarının cocuklugumuzun efsanesi oldugu gerceğini değiştirirmi hayır. allah rahmet eylesin diyelim.

bunu okuyunca merak ettim gugılda arattım. kendimden utanıyom amk. neyse sonunda buldum.

http://galeri.uludagsozluk.com/r/ayna-340062/ 

masum birşeymiş yav hiç öyle erotik değil.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Neden üzülüyorsunuz lan? Ben şahsen bir gram üzülmedim.

sahsen benim aklıma 7 yasımda alanya'dayken, ayna'nın aksamları televizyonda verilen klipleri aklıma geliyor.

sacma gelebilir ama cocukluguma döndüm bu adamın haberinden sonra, ona canım sıkıldı.

yani söyle, oturup severek dinledigim bir grup degildi belki, lakin o günler geldi aklıma, üzüldüm.

Ben de o yaşlardayken gitmiştim bir konserine, ama nedense bende öyle bir his uyandırmadı. Ortalama bir müzisyendi hacı ne bileyim. Müslüm Baba ölse üzülürüm biraz bak.

türkiye standartlarının çok üstünde bi müzisyendi..

ölünce sevemezsem seni

gelincik

severek ayrılanlar

kiziroğlu

biz akdenizliyiz

ceylan

arzu gızım

bu parcalar hala dinleniyor günümüzde ve bunun gibi parcalar (duygu yüklü içten samimi ve müzik olarak çok kaliteli) yapan baska bi grup yok. hepsi özenti çakma mk. adamların kendine has stilleri vardı.

What if I told you,

Morpheus_______ASCII_by_Return_of_Neo.jpg%20%28744×657%29

All of these songs suck.

Emaan neyse ya üzülen acısını çekmekte serbest bananey arkadaş.

krypt tarafından 21/Kas/12 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

güzel bir abimiz. slipli poz vermesi kötü bir davranış değildir herhangi birşey ifade etmemektedir . kimseye zarar vermemiş öldürmemiş çalmamış cahil bırakmamış yobazlık yapmamış  (hiç değilse bildiğimiz kadar ) gayet medeni bir yurttaştır. şahsen kendi adıma sevdiğim bir abimdir. topuğu kıllı kadın döven krolardan çok daha fazla saygıyı haketmektedir. yakınlarına sabır dilemeken başka yapacak birşey yok gibi görünüyor 

raul tarafından 21/Kas/12 02:16 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun. Çocukluğumun  gurubuydu ayna  birçok şarkısını ezbere bilirim. Kimseye kalmıyor işte dünya.

Toplam Hit: 6056 Toplam Mesaj: 35