Cemil Özeren(Ayna Grubundaki Kel Kafalı Olan) Hastanede (Ölebilir)
-
Nedense hiç üzülemiyorum şu tip haberlere.
-
ben sahsen gormedim ama ablam sliple pozlar verdiğini falan soyledi ha bu sarkılarının cocuklugumuzun efsanesi oldugu gerceğini değiştirirmi hayır. allah rahmet eylesin diyelim.
-
KrypT bunu yazdıAndrei bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Neden üzülüyorsunuz lan? Ben şahsen bir gram üzülmedim.
sahsen benim aklıma 7 yasımda alanya'dayken, ayna'nın aksamları televizyonda verilen klipleri aklıma geliyor.
sacma gelebilir ama cocukluguma döndüm bu adamın haberinden sonra, ona canım sıkıldı.
yani söyle, oturup severek dinledigim bir grup degildi belki, lakin o günler geldi aklıma, üzüldüm.
Ben de o yaşlardayken gitmiştim bir konserine, ama nedense bende öyle bir his uyandırmadı. Ortalama bir müzisyendi hacı ne bileyim. Müslüm Baba ölse üzülürüm biraz bak.
türkiye standartlarının çok üstünde bi müzisyendi..
ölünce sevemezsem seni
gelincik
severek ayrılanlar
kiziroğlu
biz akdenizliyiz
ceylan
arzu gızım
bu parcalar hala dinleniyor günümüzde ve bunun gibi parcalar (duygu yüklü içten samimi ve müzik olarak çok kaliteli) yapan baska bi grup yok. hepsi özenti çakma mk. adamların kendine has stilleri vardı.
-
Vallaha Ayna grubunda çok kaliteli müzikler yapmış bir sanatçıdır kendisi. Kaliteli müzisyenlerdendi. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
-
Allah rahmet eylesin. Biz yaştaki kim dinlemedi/sevmedi ki
http://www.youtube.com/watch?v=jn7NDK5DfbM
-
Bazı arkadaşları zorla üzecek değiliz üzülmesinler.
Değer verdiğimizi iyi bir abimizdi. Allah Rahmet Eylesin.
( Hala Severek Dinlerim. Geride Bıraktıkları Eserleri için Kendilerine Teşekkür Ediyoruz )
-
RotKerim bunu yazdı
ben sahsen gormedim ama ablam sliple pozlar verdiğini falan soyledi ha bu sarkılarının cocuklugumuzun efsanesi oldugu gerceğini değiştirirmi hayır. allah rahmet eylesin diyelim.
bunu okuyunca merak ettim gugılda arattım. kendimden utanıyom amk. neyse sonunda buldum.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ayna-340062/
masum birşeymiş yav hiç öyle erotik değil.
-
Hakkinen bunu yazdıKrypT bunu yazdıAndrei bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Neden üzülüyorsunuz lan? Ben şahsen bir gram üzülmedim.
sahsen benim aklıma 7 yasımda alanya'dayken, ayna'nın aksamları televizyonda verilen klipleri aklıma geliyor.
sacma gelebilir ama cocukluguma döndüm bu adamın haberinden sonra, ona canım sıkıldı.
yani söyle, oturup severek dinledigim bir grup degildi belki, lakin o günler geldi aklıma, üzüldüm.
Ben de o yaşlardayken gitmiştim bir konserine, ama nedense bende öyle bir his uyandırmadı. Ortalama bir müzisyendi hacı ne bileyim. Müslüm Baba ölse üzülürüm biraz bak.
türkiye standartlarının çok üstünde bi müzisyendi..
ölünce sevemezsem seni
gelincik
severek ayrılanlar
kiziroğlu
biz akdenizliyiz
ceylan
arzu gızım
bu parcalar hala dinleniyor günümüzde ve bunun gibi parcalar (duygu yüklü içten samimi ve müzik olarak çok kaliteli) yapan baska bi grup yok. hepsi özenti çakma mk. adamların kendine has stilleri vardı.
What if I told you,

All of these songs suck.
Emaan neyse ya üzülen acısını çekmekte serbest bananey arkadaş.
krypt tarafından 21/Kas/12 01:38 tarihinde düzenlenmiştir -
güzel bir abimiz. slipli poz vermesi kötü bir davranış değildir herhangi birşey ifade etmemektedir . kimseye zarar vermemiş öldürmemiş çalmamış cahil bırakmamış yobazlık yapmamış (hiç değilse bildiğimiz kadar ) gayet medeni bir yurttaştır. şahsen kendi adıma sevdiğim bir abimdir. topuğu kıllı kadın döven krolardan çok daha fazla saygıyı haketmektedir. yakınlarına sabır dilemeken başka yapacak birşey yok gibi görünüyor
raul tarafından 21/Kas/12 02:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun. Çocukluğumun gurubuydu ayna birçok şarkısını ezbere bilirim. Kimseye kalmıyor işte dünya.