Cep Telefonlari İcin Optik Sinav Okuyucu
-
Selam,
Coktan secmeli sinavlarin sonuclarini cep telefonlarinin kamerasi ile okuyabilen bir program gelistirdim. iOS, Android ve Windows versiyonlari var, ilgilenirseniz:
https://bebyaz.com/ExamReader/index_tr
adresine bakabilirsiniz. -
Güzel problem, güzel çözüm. Marketlerde öne çıkması için daha iyi cover image kullanmanı öneririm hocam. Bunun gibi gibi.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jeycorp.smartomr
SUPERBICO tarafından 25/Tem/16 22:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana yaramaz ama ellerine sağlık :) güzel fikir güzel app
Peki üçünü ayrı ayrı mı kodladın yoksa tek kodla çoklu compile mümkün mü?
-
Tu ücretsiz mi? Daha once uygulama yapayım diyen bir arkadaşa böyle bişey onermistim.
Bunun öğrenci listelerini excellent alsın, okuma sonuçlarını excel export etsin parayla bile satın alabilirim.
Şuan internet paketi çok çok az kaldı. En kısa zamanda deneyeceğim. Sonsuz teşekkürler. ..
Edit: cuzi bir ücreti varmış, yorumlar güzel deneyip onerilerde sunacağım inşallah. ..
_PesimisT_ tarafından 26/Tem/16 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ad soyadın yazılacagı yerı de ayarla kodlama olmasın o okul numarası da kodlanabılsın bunuda dırekt word ya da pdf formatnda yukle
adam bırde ugrasmasın bu alanları yapmakla
-
Bence kişi başı satış yerine abonelik tarzı çalış hocam. Mesala Aylık 20 lira veren sınırsız kullanma hakkına sahip olsun.
-
SUPERBICO bunu yazdı
Güzel problem, güzel çözüm. Marketlerde öne çıkması için daha iyi cover image kullanmanı öneririm hocam. Bunun gibi gibi.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jeycorp.smartomr
Cover image'dan kastin app'in icon'unumu degistirmek? Bunu biraz acar misin? Gonderdigin uygulamanin sayfasinda imaj olarak ikonu gorebiliyorum sadece.
-
noname bunu yazdı
Bana yaramaz ama ellerine sağlık :) güzel fikir güzel app
Peki üçünü ayrı ayrı mı kodladın yoksa tek kodla çoklu compile mümkün mü?
Tek kodla %100 coklu compile mumkun degil. Xamarin, B4A..vb ile %80 ortak kod kullanabiliyorsun.
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Tu ücretsiz mi? Daha once uygulama yapayım diyen bir arkadaşa böyle bişey onermistim.
Bunun öğrenci listelerini excellent alsın, okuma sonuçlarını excel export etsin parayla bile satın alabilirim.
Şuan internet paketi çok çok az kaldı. En kısa zamanda deneyeceğim. Sonsuz teşekkürler. ..
Edit: cuzi bir ücreti varmış, yorumlar güzel deneyip onerilerde sunacağım inşallah. ..
Excel'e export ozelligi var. Import yok. Ogrenci takibi ya da e-okul sistemine entegrasyon gibi konulara girmemeyi tercih ettim. Tek yaptigi sinav okuma olsun ama onu en iyi yapsin diye ugrastim ve piyasada bulabileceginiz yerli ya da yabanci en iyi okuma basarisina sahip uygulama oldugunu soyleyebilirim.
-
hipokondriyak bunu yazdı
hocam ad soyadın yazılacagı yerı de ayarla kodlama olmasın o okul numarası da kodlanabılsın bunuda dırekt word ya da pdf formatnda yukle
adam bırde ugrasmasın bu alanları yapmakla
Ogretmen degilim. Bir ogretmen arkadasin word kullanabilir olmasini beklerim. Word icine de gereken yere benim anahtarlari kopyala yapistir yapmasi yeterli olacaktir. Yine de eger bu konuda cok istek gelirse degerlendirecegim. Yorum icin tesekkurler.
-
mkyb bunu yazdı
Bence kişi başı satış yerine abonelik tarzı çalış hocam. Mesala Aylık 20 lira veren sınırsız kullanma hakkına sahip olsun.
Her 3 magazanin da abonelik icin degisik kurallari var ve en onemlisi de abonelik icin musteriyi kayit altina almam gerekiyor. Yani en azindan e-mail ile programa giris yapmaniz lazim. Bunun yerine yonetimi daha kolay olan consumable product seklinde ilermeyi tercih ettim. Aylik 20 lira demissiniz, bu kadar para verilerek benim programimda su anda 2000 okutma yapilabiliyor. Ayda bir ogretmen 2000 kagit okutur mu? Bazi aylar hic okutma yapmayabilir mesela? Onun yerine okuttugun kadar ode daha iyi degil mi? Aslinda bu konu cok onemli ve tek bir dogru yol yok. Eger ogretmen arkadaslardan yeterince feedback alabilirsem onlar ve benim icin en uygun yolu bulmaya calisirim. Su anda programin cok kullanicisi yok ve fikir yurutemiyorum.