folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Cep Telefonlari İcin Optik Sinav Okuyucu

Cep Telefonlari İcin Optik Sinav Okuyucu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulente
    bulente's avatar
    Erkek

Selam,

Coktan secmeli sinavlarin sonuclarini cep telefonlarinin kamerasi ile okuyabilen bir program gelistirdim. iOS, Android ve Windows versiyonlari var, ilgilenirseniz:

https://bebyaz.com/ExamReader/index_tr

adresine bakabilirsiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Güzel problem, güzel çözüm. Marketlerde öne çıkması için daha iyi cover image kullanmanı öneririm hocam. Bunun gibi gibi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jeycorp.smartomr 

SUPERBICO tarafından 25/Tem/16 22:38 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bana yaramaz ama ellerine sağlık :) güzel fikir güzel app

Peki üçünü ayrı ayrı mı kodladın yoksa tek kodla çoklu compile mümkün mü?

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Tu ücretsiz mi? Daha once uygulama yapayım diyen bir arkadaşa böyle bişey onermistim. 

Bunun öğrenci listelerini excellent alsın,  okuma sonuçlarını excel export etsin parayla bile satın alabilirim.

Şuan internet paketi çok çok az kaldı. En kısa zamanda deneyeceğim. Sonsuz teşekkürler. ..

Edit: cuzi bir ücreti varmış, yorumlar güzel deneyip onerilerde sunacağım inşallah. ..

_PesimisT_ tarafından 26/Tem/16 00:09 tarihinde düzenlenmiştir

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hocam ad soyadın yazılacagı yerı de ayarla kodlama olmasın o okul numarası da kodlanabılsın bunuda dırekt word ya da pdf formatnda yukle 

adam bırde ugrasmasın bu alanları yapmakla 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bence kişi başı satış yerine abonelik tarzı çalış hocam. Mesala Aylık 20 lira veren sınırsız kullanma hakkına sahip olsun. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulente
    bulente's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Güzel problem, güzel çözüm. Marketlerde öne çıkması için daha iyi cover image kullanmanı öneririm hocam. Bunun gibi gibi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jeycorp.smartomr 

Cover image'dan kastin app'in icon'unumu degistirmek? Bunu biraz acar misin? Gonderdigin uygulamanin sayfasinda imaj olarak ikonu gorebiliyorum sadece.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulente
    bulente's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Bana yaramaz ama ellerine sağlık :) güzel fikir güzel app

Peki üçünü ayrı ayrı mı kodladın yoksa tek kodla çoklu compile mümkün mü?

Tek kodla %100 coklu compile mumkun degil. Xamarin, B4A..vb ile %80 ortak kod kullanabiliyorsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulente
    bulente's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Tu ücretsiz mi? Daha once uygulama yapayım diyen bir arkadaşa böyle bişey onermistim. 

Bunun öğrenci listelerini excellent alsın,  okuma sonuçlarını excel export etsin parayla bile satın alabilirim.

Şuan internet paketi çok çok az kaldı. En kısa zamanda deneyeceğim. Sonsuz teşekkürler. ..

Edit: cuzi bir ücreti varmış, yorumlar güzel deneyip onerilerde sunacağım inşallah. ..

Excel'e export ozelligi var. Import yok. Ogrenci takibi ya da e-okul sistemine entegrasyon gibi konulara girmemeyi tercih ettim. Tek yaptigi sinav okuma olsun ama onu en iyi yapsin diye ugrastim ve piyasada bulabileceginiz yerli ya da yabanci en iyi okuma basarisina sahip uygulama oldugunu soyleyebilirim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulente
    bulente's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

hocam ad soyadın yazılacagı yerı de ayarla kodlama olmasın o okul numarası da kodlanabılsın bunuda dırekt word ya da pdf formatnda yukle 

adam bırde ugrasmasın bu alanları yapmakla 

Ogretmen degilim. Bir ogretmen arkadasin word kullanabilir olmasini beklerim. Word icine de gereken yere benim anahtarlari kopyala yapistir yapmasi yeterli olacaktir. Yine de eger bu konuda cok istek gelirse degerlendirecegim. Yorum icin tesekkurler.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulente
    bulente's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bence kişi başı satış yerine abonelik tarzı çalış hocam. Mesala Aylık 20 lira veren sınırsız kullanma hakkına sahip olsun. 

Her 3 magazanin da abonelik icin degisik kurallari var ve en onemlisi de abonelik icin musteriyi kayit altina almam gerekiyor. Yani en azindan e-mail ile programa giris yapmaniz lazim. Bunun yerine yonetimi daha kolay olan consumable product seklinde ilermeyi tercih ettim. Aylik 20 lira demissiniz, bu kadar para verilerek benim programimda su anda 2000 okutma yapilabiliyor. Ayda bir ogretmen 2000 kagit okutur mu? Bazi aylar hic okutma yapmayabilir mesela? Onun yerine okuttugun kadar ode daha iyi degil mi? Aslinda bu konu cok onemli ve tek bir dogru yol yok. Eger ogretmen arkadaslardan yeterince feedback alabilirsem onlar ve benim icin en uygun yolu bulmaya calisirim. Su anda programin cok kullanicisi yok ve fikir yurutemiyorum.

Toplam Hit: 2567 Toplam Mesaj: 19
cep telefon optik okuyucu ogrenmen sinav