İnternet Siteleri
Cep Telefonu Aksesuar Sitemizin Açılış Şerefine Çekiliş İle Muhteşem Hediyeler SONUÇLAR AÇIKLANDI !..
Cep Telefonu Aksesuar Sitemizin Açılış Şerefine Çekiliş İle Muhteşem Hediyeler SONUÇLAR AÇIKLANDI !..
-
Hocam hayırlı olsun, benide yazarmısın.
-
güzel satışlar diler, çekilişe katılmak isterim.
bu aralar çekilişler arttı, tüm müritlere bol kazançlar.
-
beni de yaz hocam :)
-
Bu güne kadar milli piyangodan amorti bile tutturamamış biri olarak benide yaz. Umut fakirin ekmeğidir.
-
Bol kazançlar, katılmak isterim :)
-
ben ben ben (:
-
katılıyorum. 3ün1i için.
-
Hocam hayırlı olsun, benide yazarmısın. tşk...
-
DevilKingtr bunu yazdı
Selamlar ;
Site adresimiz : www.ceparea.com
instagram : ceparea
Cep telefonu aksesuar sitemizin açılışı şerefine tahribat içinden 7 şanslı mürid & müride'ye 1 ADET KABLOSUZ WİRELESS ŞARJ CİHAZI , 2 ADET WİRELESS SPORTS KULAKLIK , 1 ADET WİRELESS MUSİC EARPHONE ve 3 kişiyede PREMİUM CASE göndereceğiz , çekiliş için diğer müritler gibi hiç bir şekilde şart koşmuyoruz konu altına mesaj atmanız yeterli dilerseniz instagram sayfamızı ve internet sitemize göz atabilirsiniz.
Sitemizde envaye çeşit kılıf ve cep telefonu aksesuarları bulunmaktadır , özellikle ve şiddetle önerdiğim BASEUS ürünlerini mutlaka denemeniz böyle bir kalite yok buradaki diğer müritler'de bana katılacaktır.Site çok yakın arkadaşımın olmasına rağmen yapmış olduğunuz ve yapacağınız tüm alışverişlere ben kefilim.Kredi kartına 0 Vade farkı ile 20 tl alt limitli alışverişlerinizde 6 taksit yapabilirsiniz.
100 adet tahribat içinden alışveriş gerçekleştirecek olan müritler için % 15 kupon kodu oluşturdum 20 TL alt limitli , yapacağınız tüm alışverişlerde ücretsiz kargo ve KORUMALI ALIŞVERİŞ deneyimi yaşayacaksınız , hemen hemen tüm case'lerde ücretsiz ekran koruma jelatini gönderiyoruz.
KUPON KODU : TBT
ÇEKİLİŞ TARİHİ : 19.05.2018 21:00
Son olarak sayafaya bir göz gezdirirseniz + ve - 'leri içinizden geçtiği gibi dile getirebilirsiniz.
Korumalı alışveriş nedir ?
Çekiliş ile gönderilecek ürünler
1 ADET KABLOSUZ WİRELESS ŞARJ CİHAZI
2 ADET KABLOSUZ WİRELESS SPORTS KULAKLIK
1 ADET KABLOSUZ WİRELESS MUSİC EARPHONE
+ OLARAK KILIF ÇIKAN MÜRİD'LERE TELEFONLARININ MODELİNE GÖRE PREMİUM CASE GÖNDERECEĞİZ.
başka sekmeye geçtiğimizde "bizi unutma" yazması çok hoş olmuş :-)
-
2013te denizbanktan note2 kazanmıştım. Şimdide aksesuar kazanırız belki. Bende dahil olayım sisteme :)