İnternet Siteleri
Cep Telefonu Aksesuar Sitemizin Açılış Şerefine Çekiliş İle Muhteşem Hediyeler SONUÇLAR AÇIKLANDI !..
Cep Telefonu Aksesuar Sitemizin Açılış Şerefine Çekiliş İle Muhteşem Hediyeler SONUÇLAR AÇIKLANDI !..
-
-
@komutan hocam hayırlı olsun güle güle kullan sürekli bekleriz :) ürün a++ umarım beklediğin gibi çıkmıştır , desteğin için teşekkür ederim.
-
Benim pakette tam 24 saat 10 dakikada geldi. Müthiş hızlı. Bu arada kılıfın yanına ekstradan ekran koruyucu ve 3 tane şeker koymuş. Şekerler ekran koruyucudan daha çok mutlu etti beni.
-
osmaman bunu yazdı
Benim pakette tam 24 saat 10 dakikada geldi. Müthiş hızlı. Bu arada kılıfın yanına ekstradan ekran koruyucu ve 3 tane şeker koymuş. Şekerler ekran koruyucudan daha çok mutlu etti beni.
afiyet olsun hocam :) mutlu günlerde kullanman dileğiyle, desteğin için çok teşekkür ederim, sürekli bekleriz.
-
haydi bakalım
-
Çekilişe benide eklerseniz sevinirim
-
hocam iphone 6s var. önceleri Anti Shock Silikon Kılıf kullanıyordum ancak ekranın yanlarını korumadığı için 2 kere düştü. ikisinde de kırıldı ama metal gövdeye birşey olmadı. ekran kısmındaki o kavisli kısmı koruyabilecek ama dalın olmayan uygun fiyatlı ne önerirsin acaba?
-
TeRRoR bunu yazdı
hocam iphone 6s var. önceleri Anti Shock Silikon Kılıf kullanıyordum ancak ekranın yanlarını korumadığı için 2 kere düştü. ikisinde de kırıldı ama metal gövdeye birşey olmadı. ekran kısmındaki o kavisli kısmı koruyabilecek ama dalın olmayan uygun fiyatlı ne önerirsin acaba?
bunun için crash kullanabilirsin hocam :) zırh görevi yapar , birde sağlam ekran camı alırsan tadından yenmez..
https://www.ceparea.com/Apple-iPhone-6-6s-Kilif-CepArea-Crash-Silikon-Kapak
-
Hayırlısı olsun dostum, beni de yaz :D
-
Ben de varım. Siteye de bakayim ne varmis ne yokmus :)