Cep Telefonu Saatlerinizi Geri Almayı Unutmayın.
-
Saat ileri geri almadık ama .
3 cep telefonuda saati ileri gitmiş. 2 arkadaşıma sordum onlardada saat yanlıştı .
http://www.trt.net.tr/Anasayfa/anasayfa.aspx
burdaki saate göre ayarlama yapın
pc saati doğru ama cep tel değişmiş.
samaccc tarafından 26/Mar/17 13:20 tarihinde düzenlenmiştir -
az daha işe bir saat önceden gidiyordum apple sağolsun doğru yolu gösterdi kardeşim daha kalkma 1 saat daha uyu dedi :D
-
bende diyorum neden erken kalktım :S
-
Ben de erken uyandım 1 saat. Hatun fark etmese mal gibi servis bekleyecektim sokakta. Bugün işe erken gelen mı dersiniz, yanlış saatte yola çıkan servis araclari mı dersiniz, herkesde bir sorun olmuş bugün bu otomatik yaz saati yüzünden
-
DaSpOnGe bunu yazdı
az daha işe bir saat önceden gidiyordum apple sağolsun doğru yolu gösterdi kardeşim daha kalkma 1 saat daha uyu dedi :D
hocam fazladan varsa gönder de saati doğru bileyim :D
-
Bildiniğiniz gibi Asus Zenfone kullanıyorum. Ekimden sonra telefonda uyku modu saati ile sol üst köşede yer alan saat farklı gösteriyordu. Bu sabah saate baktım ve saatler birbirne uyuşunca telefon kendi kendine düzelmiş sanmıştım ama evden bir saat erken çıktığımın farkında değildim. Yenikapıya geldim, istasyonda saat bozuk sandım sonra Marmaraya indim orada da aynıydı. Adamlarda ne kadar sorumsuz bir saati ayarlamıyorlar diye düşünmüştüm. Otobüse binince orad da aynı saat gördüm. Şoföre abi saatlere ne oldu diye sordum, adam Avrupa ileri aldı, bizde değişen bir şey yok dedi. O saat kurbanlarından biri de ben oldum.
-
benim telefon akıllıymış, değişmedi bi şey :d
-
benim saatte geç zannettim erken miş :D
-
Bende değişen bir şey olmamış
S7 edge
-
Saati ileri olanlar sanırım operatörden çekmeye ayarlı saat ve tarih bilgisini. Otomatik tarih ve saati kapatın. Kaldı ki iPhone ve Samsunglar zaten bunun için güncelleme almıştı diye hatırlıyorum.
-
mkyb bunu yazdı
Saati ileri olanlar sanırım operatörden çekmeye ayarlı saat ve tarih bilgisini. Otomatik tarih ve saati kapatın. Kaldı ki iPhone ve Samsunglar zaten bunun için güncelleme almıştı diye hatırlıyorum.
hem macbook um hem samsung telefonum ileri gitmiş :')
cep telefonu saati saat ayarlama saat ayarı cep telefonu saat güncelleme