Cep Telefonu Saatlerinizi Geri Almayı Unutmayın.
-
BerkayCit bunu yazdımkyb bunu yazdı
Saati ileri olanlar sanırım operatörden çekmeye ayarlı saat ve tarih bilgisini. Otomatik tarih ve saati kapatın. Kaldı ki iPhone ve Samsunglar zaten bunun için güncelleme almıştı diye hatırlıyorum.
hem macbook um hem samsung telefonum ileri gitmiş :')
Hem Samsung bilgisayarım hemde iPhone'um sabit kalmış. :)
-
mkyb bunu yazdıBerkayCit bunu yazdımkyb bunu yazdı
Saati ileri olanlar sanırım operatörden çekmeye ayarlı saat ve tarih bilgisini. Otomatik tarih ve saati kapatın. Kaldı ki iPhone ve Samsunglar zaten bunun için güncelleme almıştı diye hatırlıyorum.
hem macbook um hem samsung telefonum ileri gitmiş :')
Hem Samsung bilgisayarım hemde iPhone'um sabit kalmış. :)
sanırım daha önceden saatin ayarlarıyla oynadığım için oldu
-
Bence güncelleme ve şebeke ile alakalı değil.(benim hepsi kapalıydı) Büyük ihtimal saat ayarlarindaki yaz saati ayarindan kaynaklı. Telefon mantıken Martin son günleri ve pazar gününü dikkate alarak sanki daha öncesinde geri alındığını zannederek yaz saatine uymaya kalkıştı. Bu bir kalkismaydi ve püskürtüldü
-
benim de 10 dk ilerideydi
-
casper pc. avea turkcell iphone. saat doğru.
çevremdeki androidli biriyle buluşacaktım sabahın 9unda geç kaldın diye aradı.
dedim senin saat kaç. jeton düştü o zaman :D :D
-
tebrizden dönerken saat hesaplamasını türkiyeye göre yapıp uçak biletlerimizi ona göre almıştık
, bu ileri geri meselesi ödümüzü koparttı :d.
-
otomatikte benimki ama +3'e ayarlı. sıkıntı olmuyor. rusya yapmıştım saat dilimini herhalde
-
şu saat olayının içine ettiler amk
-
Note 3 bir sıkıntı olmadı.
-
Size bir anımı anlatayım, ben ortaokuldayken yine saatler geri alınmıştı, biz almadık tabi, yola çıktım ve bir sürü insan da almamıştı. Okula giderken hayvan gibi yokuş vardı, ayağım bir kaydı kafayı yere vurdum, alnımdan boynuz çıkmıştı a.q.
en unutamadığım saati kaydırma mevzusu bu. Yok ileri al yok geri al, bu hayattan soğumak için başka bir neden daha..
cep telefonu saati saat ayarlama saat ayarı cep telefonu saat güncelleme