Cepten İnternet Kampanyasi Hakkinda Yardim
-
bu kampanya sadece cepte gecerli imis. Tablet kullanimi bu kapsamda degilmis ek ucret biner diyolar. Belli olmaz cat diye gecirirler. En iyisi tablet icin olan kampanyalardan edinmek ucuz kullancaz die dunya fatura odemeyelim. Lan nasil bi mantik. Yurtdisindan hat alip burda kullansam mi acaba daha mi ucuz olur.::
-
clogu bunu yazdı:
-----------------------------bu kampanya sadece cepte gecerli imis. Tablet kullanimi bu kapsamda degilmis ek ucret biner diyolar. Belli olmaz cat diye gecirirler. En iyisi tablet icin olan kampanyalardan edinmek ucuz kullancaz die dunya fatura odemeyelim. Lan nasil bi mantik. Yurtdisindan hat alip burda kullansam mi acaba daha mi ucuz olur.::
-----------------------------avea tarifesi 3g için geçerli,sorunyok yani rahatça kullanabilirsin.tel veya tablet ne farkederki
eve geldinmi cihaz tanımlı wifi ye bağlanır otomatikman evden çıkınca 3g otomatik
devreye girer android bu sevsinler.iyi yani
bende ttnet 4gb kotalı kullandım hat öyle duruyor tableti satınca
-
şu benim VINN bitince ne olacak çok merak ediyorum :)
-
alexfarrow bunu yazdı:
-----------------------------clogu bunu yazdı:
-----------------------------bu kampanya sadece cepte gecerli imis. Tablet kullanimi bu kapsamda degilmis ek ucret biner diyolar. Belli olmaz cat diye gecirirler. En iyisi tablet icin olan kampanyalardan edinmek ucuz kullancaz die dunya fatura odemeyelim. Lan nasil bi mantik. Yurtdisindan hat alip burda kullansam mi acaba daha mi ucuz olur.::
-----------------------------avea tarifesi 3g için geçerli,sorunyok yani rahatça kullanabilirsin.tel veya tablet ne farkederki
eve geldinmi cihaz tanımlı wifi ye bağlanır otomatikman evden çıkınca 3g otomatik
devreye girer android bu sevsinler.iyi yani
bende ttnet 4gb kotalı kullandım hat öyle duruyor tableti satınca
-----------------------------aynen hocam ne farkedecek ki telmiş tabletmiş
-
su tablet tel olayina bende basta uyanamadim da amac kullandirmayip fazla giydirmekmis. Simdi en iyisi aveanin 1 gb haftalik paketi kullancsm 7 tl imis. Bu miktarda haftalik yeter tablette fazlasiyla sinirsiz olayida hikaye 96 kb toplam up down hiziymis.Tableti kirmayalim interneti baglancaz diye.