folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Cepten İnternet Kampanyasi Hakkinda Yardim

Cepten İnternet Kampanyasi Hakkinda Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar simdi ben samsung tablet kullaniyorum ama internet olayina bir turlu cozum bulamadim sizin bildiginiz turkcell avea ttnet hangisi olursa soyle ucuz sinirsiz mumkunse bi tarife hinlik cinlik var mi telden simi cikarrt tablete tak yapmadan kullansbilmek icin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar simdi ben samsung tablet kullaniyorum ama internet olayina bir turlu cozum bulamadim sizin bildiginiz turkcell avea ttnet hangisi olursa soyle ucuz sinirsiz mumkunse bi tarife hinlik cinlik var mi telden simi cikarrt tablete tak yapmadan kullansbilmek icin

hocam sorunu pek anlayamadım , hattı tablette mi kullanıcaksın yoksa telden mi wireless olarak net vericeksin vs .. ? 

ama sınırsız net olarak suan wodafone da var aylık 14 tl olması lazım 200mb AKK lı, birde aveanın kral tarifesi var.(dakika ve sms maalesef var kampanyada kullanırmısın bilmem) 30tl ye 500dkka 2000sms ve SINIRSIZ internet 2gb AKK li. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

simi tablete takip kullanacagim. bunun icin sadece internet tarifesi olan bi kampanya bakiyorum. 200mb kota cok az bide kaca dusuo acaba kotadan sonra hiz

96 kps ye dusuomus 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:

simi tablete takip kullanacagim. bunun icin sadece internet tarifesi olan bi kampanya bakiyorum. 200mb kota cok az bide kaca dusuo acaba kotadan sonra hiz

96 kps ye dusuomus 

hocam ben daha telefonda AKK sız pakete rastlamadım (uygun yollu) , ben avea kullanıyorum 2gb AKK dan sonra hız düşüyor ama vodafonenin hız düşmüş halinden çok iyi aveanın yavaş hali (önceden vodafone kullanırdım ,benim gözlemim)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aveanin sec die bi kampanyasini buldum en uygunu bu herhalde. 10 Tl ye 1 gb akk li sinirsiz internet hizda 128 e dusuo.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:

aveanin sec die bi kampanyasini buldum en uygunu bu herhalde. 10 Tl ye 1 gb akk li sinirsiz internet hizda 128 e dusuo.

aynen hocam , aveadan ucuzunu bulamazsın suan benden demesi , vodafone ilk 3 ay 7 lira diyo ama tırt 200mb ne ya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki bu 128 kbps hiz nasil tat verirmi tablette atiom bi online film izlenirmi yada bi fim inermi geceden sabahaa

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 03:17'da clogu tarafından düzenlendi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    o kbps deki b harfi bit'i isaret ediyor birde ha unutma. uleen ne dandik su ulkemin internet politikasi... :(( 2gb dan sonrasi avea dahil sigara yakarsin artik. ne tcell ne ttelsim nede bimcell :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

birde aveanın kral tarifesi var.(dakika ve sms maalesef var kampanyada kullanırmısın bilmem) 30tl ye 500dkka 2000sms ve SINIRSIZ internet 2gb AKK li. 

numaramı taşıdım 3 gün öncesi. yarın açılıcak hattım. çok deli tarife. 45 liralık tarifesi felan da var. haberin olsun

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    unuttum . bu avea ve telsimdeki 96 ve 128 deki ekstra bir dandiklik daha var ayni zamanda uploadlqrda bu sayilar icerisinde. kisaca. {(upload + dwnload) = 128 veya 96} not: kullanmadim sadece brosur arkasi 8punto buyuklugundeki karinca yazilarini okudum. ak mun suluk operatorleri. Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 20:56'da 5Agustos1921 tarafından düzenlendi.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

clogu bunu yazdı:

peki bu 128 kbps hiz nasil tat verirmi tablette atiom bi online film izlenirmi yada bi fim inermi geceden sabahaa

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 03:17'da clogu tarafından düzenlendi.

hocam netin yavaşlayınca birşeyler izlemeyi unut bence , ancak sörf yaparsın (forumda - face - twitt vs vs )

Toplam Hit: 1821 Toplam Mesaj: 16