folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Cern Deneyi Neden 100M Yerin Altında ?

Cern Deneyi Neden 100M Yerin Altında ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Ulan muhabbet karışık ama su cern olayı ne zaman açılsa usttekı fotograf gibi şeyleri ne zaman görsem

Resident evil serisi aklıma gelıyor :D Filmlerin %90'ı adamı hep kuruntuda bırakıyor :) 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

sadece dünyanın  varoluşunu araştırdıklarını sanmıyorum , rusyanında  bu tarz bir aaraştırması olduğunu ama gizli oldugunu düşünüyorum sanırım  bizim red alertte  gördügümüz  tesla  kuleleri  rusyada zaten vardı .

adamlar  bilimle uğraşıyor  bizimkiler   sakız çiğnersek orucumuz bozulurmu derdinde..

Tesla boninin herhalde sadece red alert oyununda gördüğünden çok ütopik birşey zannediyorsun. Çok basit bir biçimde evinde bile tesla bobini yapabilirsin, öyle adam kızartmak için falan kullanılmaz o :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 4241 Toplam Mesaj: 33