Çernobile Gitsem Kanser Olur Muyum?
-
Birşey olmaz gidebilirsin. \„/
-
http://www.youtube.com/watch?v=101OEaksU0s
Homer tarafından 30/Kas/12 08:13 tarihinde düzenlenmiştir -
xzxz bunu yazdı
http://www.imdb.com/title/tt1991245/
son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmlerinden biri ...
git tabi hocam sağ kalırsan yaşananları anlatırsın :)
bu izlediğin en iyi korku filmlerindense sen ya iyi bi korku filmi izlememişsin yada iyi kavramın farklı.Tamamen vakit kaybı sonu hüsran olan bi film tavsiye etmem.
Konuya gelirsek; hocam merak etme adamlar gezi yaparken ellerinde radyasyon ölçen cihazlar olucak yani tehlike alanına sokmayacaktır sizi. Boşaltılmış birkaç yerleşim yeri dolaşırsınız, insanlar eşyalarını herşeylerini bırakıp tahliye edilmişler vs.. ilginç yerler gidip gör.
-
RETRET bunu yazdıCEO bunu yazdıRETRET bunu yazdı
çok yüksek bir ihtimalle kanser olacaksın ve bu çocuklarına sirayet edecek. etkilerini onlarca yıl sonra göreceksin ama mutlaka göreceksin. kanserli çay içen banakı hatırlatırım. bence yapma, git uçaktan falan atla, bungee yap, istersen kendine eziyet ettir sağını solunu kestir ama oraya gitme. kanser olursan sadece sen değil ailende çeker.
hahaha öyle bir yazmışsınki sanarsın nükleer santraldeki sızıntı için tedbirsiz bir keşilde santralin içine dalacak adam :D
santrali gezmekten bahsediyor adam, 100 tl ye hangi önlemi alıp da gideceksin (: 10 usd ye fahişe bulabildiğin bir yerden bahsediyorsun sen. yasal bir gezi olduğunu sanmıyorum.
yok hoca fahişeler 10 değil fazla demişsin 3 usd :|
Ukrayna çok gelişmiş bir ülke değilde Kenya gibi falan mı sanıyorsunuz ne sanıyonuz mk :D -
-
KrypT bunu yazdı
Taşaklara alümyon folyo sarıp da git.
-
Madcrazy bunu yazdı
önce bi modern warfare 1 oyna hoca iyice gez etrafı sonra git :D
:D:D ahaha çok iyi ya.
-
KrypT bunu yazdı
öldüm lan
-
KrypT bunu yazdı
hocam öldüm yaa :DD
-
Pripyat şehri civarında bazı yerlerde radyasyon yüksek diye biliyorum,illa ki gideceksen bir geiger sayacı al drim,oranı kendi gözünle görmen mümkün olur.