Champix Aldım Sigaraya Elveda
-
Dün 1mg lık haptan atmıştım o yüzden sabah içmedim, gece hapı aldığım saatte bu sefer yarısını içecem hapın, colin saolsun. Şimdilik bir gelişme yok geç kalktım 2 sigara içtim, akşam toplamda kaç sigara içtim yazarım. Rüya gördüm ama öhle hd felan değildi :)
-
Eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz bu ilacı?
-
Ratbat bunu yazdı
Eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz bu ilacı?
Evet, alınabiliyor.
-
1 mg ardından ilk günümü tamamladım, plasebo mu oldu ne oldu bilemiyorum ama sigara içme isteğim eskisi kadar şiddetli değildi bugün 8-10 dal içtim ama, akşam yemeği sonrasında felan sigara içme isteğim yok denecek kadar azdı (bakın yemek sonrası diyorum) :D şimdi bir hapı yarıdan bölüp içtim, HD rüya göremedim henüz :)
-
Evet bu ilacı ben de kullandım 6 ay bıraktım rüya görme olayı kişiye göre ve ruh haline göre değişir sonucunu gördüm neden dersen bende sadece uyuşukluk hissi yarattı hiç bir rüya görmedim :) ama bir arkadaşım kullandı bir kaç defa rüya olayları olmuş.
çok iyi bir ilaç çünkü insan sigara içmeyi unutuyor o derece çünkü yeni içmiş gibi bir hisse kapılıyor insan ilerleyen günlerde arkadaşlara tavsiye ederim tabi bir rahatsızlığınız yoksa . bu ilaç yüzünden İntihar vakalarıda olduğunu duymuştum o kadar etkili.
-
zyban gibi mallaştırmıyor değil mi adamı? Sigarayı kesinlikle bırakmam lazım ama gündüzleride dinç kalmam gerekli, zyban kullanmıştım ruh gibi geziyordum ortalıkta ona benzemiyordur umarım.
-
yahu bırakın bu hap map olaylarını. Kafada bitirin kafada.
-
Huerfanos bunu yazdı
12 sene iç bakalım kafada bitirebiliyor musun?
-
Ratbat bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
12 sene iç bakalım kafada bitirebiliyor musun?
20 sene içtikten sonra bıraktım, 1 sene içmedim sonra başladım amk. Bırakmak isteyen bırakır ama zor oluyor. Nede olsa bağımlılık. Bugün bende alacam şu zıkkım ilaçtan
-
Huerfanos bunu yazdı
Bekara kari bosamak kolay.
Ben 16 yildir iciyorum, bugune kadar 9 ay ile 3 hafta arasinda degisen surelerde her halde 10 defa biraktim. Ama oyle lanet birseyki eninde sonunda yine basliyorsun.
Subatta gelince bende alacam, ama bu sefer kesin kararliyim, ebediyen birakacam bu pislik mereti.