folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Champix Aldım Sigaraya Elveda

Champix Aldım Sigaraya Elveda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

kaç para bu ilaç 

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

valla 180-190 arası piyasası var daha ucuza da bulabilirsin. 

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Dr kontruldn kullandm bu ilaci ben 16 ay sigarayi birakili. ilac kesinlikle perisan ediyo halsizlik, dikkat dagınıklık, uzun metrajlı ruyalar gibi yan etkileri olmustu. Sigara baslamamamdaki en buyuk faktor bu ilac tekrar kullanmak zorunda kalmamak icin champixi icmiyorum sigara. resmen perisan etmisti beni. ilacı ben tam 3 ay kullanmdim zaten atak süresi 8-12 arasi degisiyor sigarayı bıraktıktan sonra. 2 ay da birakanlar var ama devamlılıgın saglanması icin 3 ay kullanılmalı ilac

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

ilerde lazım olur peki sigarayı bırakmak istemeyenler için de faydalı oluyor mu :D

çok uzakta uzak denizlerde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Bugün kullanım sıklığım sabah bir akşam 1 oluyor, sabah yarım içtim, gece yine bol patlamalı silahlı ekşınlı rüyalar görüyorum :) şimdiden inceptiona yaklaştım tam dozda sanırım arafa felan gidecem :) bugün ikinci sigaram gittim west slim aldım 0,4 nikotin önceden kısa marlboro içiyordum sigara içme isteğim az ama insanın canı çekiyor yine de yılların alışkanlığı var ama bu gidişle bırakcam sanırım :)

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    sau_nightmare bunu yazdı

ilerde lazım olur peki sigarayı bırakmak istemeyenler için de faydalı oluyor mu :D

kafa yapan bir ilaç değil :)

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Bugün Alıp Denemelere Başlayacağım..Yeter Artık Bıktım Sigaradan :)

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

devammm devamm bugünü es geçtin bro ya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Yeni güncellemeler geldi :) Bugün 8. gün ilacı artık sabah akşam tam dozaj olarak atmaya başlıyorum. Sigaraya olan ilgim azaldı gerçekten dün tam dozaja çıkmamama rağmen akşama  kadar hiç sigara içmedim ama akşam, gözlerimi açamıyordum ve başımda da iğrenç bir zonklama vardı, gözlerimi sanki güneşe bakıyormuşcasına kısıyordum o derece ızdıraplıydı derken 1 sigara içtim anında geçti :) nerdeyse kafam olacak gibiydi hatta :)

Ardından günü galatasaray maçını izlerken 4-5 sigarayla kapattım. Artık paket almıyorum :D . Sigara aramak gibi bişeyim yok şu anda canım sigara istemiyor hiç ama sigara içilen bir yere girdiğimde yılların verdiği el alışkanlığıyla ve sigarayı görünce ister istemez insanın canı çekiyor.

İlacın şöyle bir yan etkisi olmaya başladı bende. Sabah kalkınca boğazım sanki o gün hayvan gibi hastalanacakmışım gibi şiş kalkıyorum yutkunmakta bile çok zorlanıyorum ve kurumuş oluyor, ama kahvaltı sonrasında, yani birşeyler yiyip içince gidiyor kalıcı değil.

Her gün gerçekçi rüyalara devam bu 21 aralık muhabbetlerinden bilinç altımda kalmış olacak ki bugün rüyamda kıyamet kopma durumuyla ilgili bir şeyler gördüm insan rüyada olduğunu anlayamıyor bu ilacı atında gerçek gibi her şey. Olay da kıyamet olunca iş biraz kabusa sürüklendi :D

Öyle ki daha önceki günlerde gördüğüm ilkokul öğretmenimin tır sürüp beni de tırdan atma çabaları (ben tırın dışında sol taraftaydım) bile eğlenceliydi ama bugün baya afalladım :D 

Odamda küllükler çakmaklar ne bulduysam uzaklaştırdım. İştahım hayvan gibi açıldı daha önce mırın kırın ettiğim yemekler çok lezzetli gelmeye başladı.

Baya bildiğin yemek yiyorum :) elime yüzüme kan geldi.

Bu pazar günü sigarayı bırakma günü olarak seçmiştim ama şu günlerde bile bırakma taraftarıyım hatta bıraktım gibi, dün kafam çatlamasaydı hiç içmemeyi planlıyordum.

Günlük aklıma sigara geldiği zaman kendime churchil yapıyorum ve sade soda içiyorum kızılayın, bu arada depozitolu şişesini öneririm diğeri fıs geliyor

alırsanız şundan alın 24 lü kasa. Gelişmeleri tekrar paylaşırım inşallah :)

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Günde 1 paket sigaraya kadar içen ben, bugünü sigara içmeden geçirmeyi planlıyorum canım istemiyor ;)

Hoop.
Toplam Hit: 8178 Toplam Mesaj: 55