Chat Gpt Projeler Ve Chatgpt Saçmalaması.
-
arkadaşlar bu ara bu salak yapay zeka alakasız yazılarla kotayı şişiyor sizdede durum aynı mı ? kodu ver diyorum 3 sorguda zorla veriyor
-
frekaze bunu yazdı
arkadaşlar bu ara bu salak yapay zeka alakasız yazılarla kotayı şişiyor sizdede durum aynı mı ? kodu ver diyorum 3 sorguda zorla veriyor
ben her seferinde sövüyorum kotamı yemeden yap diyorum arada işe yarıyor küfür şart :)
-
cybermole bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
ben her seferinde sövüyorum kotamı yemeden yap diyorum arada işe yarıyor küfür şart :)
iş yerinde pro gpt 5.6 sol var, yağ gibi akıyor. hiç böyle hatalara düşmüyor. bazen sormadığım şeyleri de yapıyor şaşırtıyor. eksiden yoktu bunlar.
mesela tatil planı yaptırdım. prag gezecem arabayla. x saatte git otele gir ilk gün buraları buraları gez dedi. çok güzel görsel oluşturdu. oralar hakkında küçük notlar da yazdı vs. eksik kalan tarafı şu yapay zekaların; ben demesem o şehirde gezilecek yerleri yakınlık sırasına göre vermedi. bi yer veriyor kuzeyde diğer yer güneyde baya dolaştırıyor. yakın yerlere göre ver dediğimde oturdu. ben istiyorum ki böyle bizim düşünmediğimiz şeyleri de düşünsün ama gen ai daha gelmedi.
Ekerci tarafından 04/Ağu/26 15:43 tarihinde düzenlenmiştir
yakında kapatırlar düz kullanıcılara bu işleri. internetinde boku çıktı. saçma sapan gereksiz ai videoları ile dolu her yer. kaynak yaktığımıza değmeyecek şeyler ama her insan kullanıyor bunu